Nyt

Hærværk ved Engdalsvej, 5. maj 2020: Fotos: Tilsendt

I artiklen betegnes det som ‘nazihærværk’, men når der blandt er skrevet ‘anti-nazistiske budskaber’, så vil det være mere præcist at kalde det venstreradikalt. Bemærkm at selvom det er Brabrand, så er det Gammel Brabrand, hvor huspriserne er skyhøje, og beboerne liljehvide. Fra Lokalavisen – Flere ramt af groft anarkistisk hærværk: Biler, facader, døre, vinduer, skilte og skraldespande overmalet.

En serie af anarkistisk hærværk har de seneste døgn ramt Brabrand, hvor flere borgere har oplevet, at få malet deres husfacader, døre og vinduer med det samme tegn, et A med en ring omkring.

På Hougårdsvej og Engdalsvej ses det også på skilte og skraldespande, og på Brabrandhallen er der ligeledes bannere med anti-nazistiske budskaber.

Det siger Anne Louise Revenfeld, som for nylig er flyttet til Engdalsvej, og som selv har oplevet at få vandaliseret sin og familiens bil med A-tegnet, som enten er skrevet med tusch eller spraymaling.”

ANNONSE

ANNONSE