Nyt

Klistermærker påsat dør og facade hos Spartakus Bogcafé, Århus; Foto: Nordkraft

I forbindelse med debatten om den venstreekstreme hetz mod ‘The Barn’, trækker enkelte tråde til ‘hærværk’ mod en venstreorienteret bogcafé i Århus. En enkelt noterer i den forbindelse, at uanset hvilken fløj man tilhører så skal man undsige ‘politisk vold’. Det er svært at være uenig, men proportionerne taler for sig selv. Klistermærker på en forretnings facade er ikke vold, og vel kun hærværk i juridisk forstand hvis det antager et vist omfang. Intimideringen er problematisk, men her er ikke 20+ støttende nationalister, der skriver harmdirrende indlæg i eget navn om det formastelige i en forretning der spreder propaganda for en ideologi der har kostet 100 mio. ofre.

Bemærk at journalisten sætter ‘kommunistiske’ i citationstegn, selvom facaden prydes af kommunismens røde stjerne, og caféens hjemmeside praler med altid at have ‘de nyeste aktuelle tidsskrifter fra de danske kommunistpartier’. Fra Lokalavisen.dk – Hellere død end rød: Nynazister begår hærværk mod butik i Aarhus (25. september 2019)

‘Folkeforrædere.’ ‘Heller død end rød – Spartakus Bogcafé er en fjende af folket!’

Sådan står der på store klistermærker, som i nat blev klistret på døren og vinduer i Spartakus Bogcafé i Studsgade i Aarhus C. …

Han har meldt hærværket til politiet, som kan begynde efterforskningen på hjemmesiden nordfront.dk.

Her kan man se billeder og læse, at det var en ‘kampgruppe’ fra Aarhus, som natten til onsdag klistrede den ‘kommunistiske’ bogcafé til med propaganda-budskaber.”

 

ANNONSE