Nyt

Koran-tro ‘hærfører’ instruerer officerne, Skive, 7. april 2019

Lørdag demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs i Holstebro, og vanen tro serverede lokale medier en sødsuppe-historie baseret på den venstreorienterede moddemonstration. Den Enhedslisten-iscenesatte ‘Hjerternes Fest‘ (aka ‘Skive for Mangfoldighed’) havde dog ikke folkelig forankring om søndagen, og Paludans overordnede budskab blev understreget af aggressive arabere. Bemærk den passiv-aggressive ‘hærfører’, der ses i Stram Kurs’ video. Detaljer fra dækningen i Skive Folkeblad – Angrebet Paludan måtte flygte fra Dalgas Allé.

“Allerede en halv time inden, han kom, havde en hel hær af folk med indvandrerbaggrundbarrikaderet indgangen til parkeringspladsen ved Ådalskolen, og da Rasmus Paludan endelig kom kort efter klokken 12, opstod der med det samme tumult.

… de forreste dannede en kæde med deres arme, og så løb de ellers frem mod Rasmus Paludan. Med politiets hjælp lykkedes det for Rasmus Paludan at komme væk uden at få de store skrammer. Han slog dog sit skinneben.

… dialogen varede ikke længe, før der kom et kæmpebrøl 200 meter længere nede ad vejen, hvor flokken på op mod 200 indvandrere kom løbende, mens de råbte højlydt.

Det fik Rasmus Paludan til at flygte igen, og politiet måtte trække knipler…”

“… han har ikke tilladelse til at brænde Koranen. Jeg prøver at holde ro på mine folk… Politiet skubber mig. Politiet skubber mig…” (ældre araber)

“Vi er mange, og I kan ikke holde os i ro hvis det er.” (Yngre araber)

ANNONSE