Dag: 2. februar 2020

Sorte kvinder var usynlige. I 1989 skabte den sorte feminist og jura-professor Kimberlé Crenshaw fra Columbia Universitetet teorien om intersektionalitet. Det er ikke tilfældigt, at hun netop kom fra det universitet, som i 30’erne modtog adskillige medlemmer af Frankfurterskolens kommunistiske akademikere, som var flygtninge fra Nazi Tyskland.

Les Mer...

Terroristen der gik amok med kniv på åben gade i London søndag er identiceret som Sudesh Amman (19). Han havde netop sluppet ud efter å ha sonet under halvparten af en dom på tre års fengsel for jihad-planlægging.

Les Mer...

““En ny rapport om forholdene på Viby Gymnasium i det sydvestlige Aarhus tegner et dystert billede af virkeligheden på et gymnasium med en stor andel af elever med indvandrerbaggrund.”

Les Mer...

Ingebjørg Støyva (f. 1978) Cherries (ikke datert), acryl på lerret, 80 x 100 cm. I Galleri Ramfjord, med adresse Schwensens gate i i Oslo, åpnet den 1. februar en utstilling med malerier av Ingebjørg Støyva og Synøve Dyrkorn (f.1966). Utstillingene vises til og med den 3. mars. Ingebjørg Støyva maler figurativt, men beveger seg ofte […]

Les Mer...

I går kunne licensbetalerne se DR-værten Tine Gøtzsche samle over 82 millioner kroner ind til migranter fra blandt andet Afrika og Mellemøsten.

Danmarks Radios slogan er ‘Lille land, stort hjerte’, når tv-tiggeriet løber over skærmen.

Les Mer...

Mere om partiets ny vælgersegment her Se også ‘Drenge chikanerer hjemløse’: “De her knægte står og råber ondskabsfuldheder efter grønlændere …”

Les Mer...

Pilene peger den riktige vej for Trump: Hans popularitet er for opadgående på en række områder, så som øknomi, sikkerhed/forsvar og faktisk også raserelationer.

Les Mer...

Alternativets mangfoldige vælgere kan være sikre på, at islamiseringen af Danmark vil blive vægtet højt af den ny partileder.

I sommeren 2018 foreslår Josephine Fock, at der skal indføres sharia-tørklæder i det danske politikorps.

Les Mer...

The global persecution of Christians has reached unprecedented levels: “260 million Christians experience high levels of persecution” around the world, notes the recently published Open Doors World Watch List 2020,

Les Mer...