Kommentar

Hvis man følger med i de danske medier, så kan man næsten ikke undgå at kende islamisten Khalid Alsubeihi.

I en årrække har Khalid Alsubeihi narret danske journalister til at tro, at han er “en af de gode” – og medierne har stået i kø for at interviewe og filme ham.

Men virkelighedens Khalid Alsubeihi er en radikaliseret muslim, der befinder sig godt mellem ekstreme islamister.

I dag kan medierne og danskerne opleve Khalid Alsubeihi, når han deltager i fredagsbønnen på Christiansborg sammen med de ekstreme islamister fra Hizb ut-Tahrir, der kæmper for at afskaffe demokratiet og indføre et islamisk kalifat i Danmark.

Her sender Khalid Alsubeihi en ‘forelsket hjerte-smiley’ til Hizb ut-Tahrir folkene sammen med sit tilsagn om støtte under fredagsbønnen på slotspladsen foran Folketinget.

Kun de mest hardcore islamister og muslimer støtter op om Hizb ut-Tahrir i Danmark.

Islamisme og licens på Danmarks Radio 

Khalid Alsubeihi er en fast gæst hos de danske medier. Her er det Danmarks Radio i 2017, der holder mikrofonen, så de danske licensbetalere kan få en kombination af islamisme og nyheder.

ANNONSE

TV 2 bøjer nakken for islam

Og her har statsejede TV 2 Nyhederne valgt at interviewe Khalid Alsubeihi, mens han er i Syrien i områder blandt andet kontrolleret af islamistiske terrorgrupper tilbage i 2016.

En af de dominerende grupper i det syriske område i 2016 er Osama bin Ladens al-Qaeda terrorgruppe. Om Khalid Alsubeihi har haft kontakt til al-Qaeda under sin rejse til Syrien vides ikke. Men det er da nærliggende at tro.

Journalisterne og TV 2-studieværterne Janni Pedersen og Lasse Sjørslev ‘s spurgte aldrig sig selv om, hvorfor Khalid Alsubeihi kan færdes i ro og fred i områderne omkring Islamisk Stat UDEN at blive udsat for det mindste.

Berlingske bifalder en voldelig sport blandt indvandrerbørn 

Her er det Berlingske, der hylder Khalid Alsubeihi og hans vision om at lære ultilpassede indvandrerbørn på Nørrebro kickboksning. (Terroristen Omar El-Hussein var i øvrigt aktiv udøver indenfor denne sport)

Berlingske mener, at kickboksning med en islamist i trænerrollen er et fint tilbud til småkriminelle mellemøstlige børn på Nørrebro i København.

Khalid Alsubeihi ville give de unge et “ærligt liv”. Men i dag er bandevolden på Nørrebro mere ekstrem end nogensinde.

Kønsopdelt biograftur med hadprædikant 

I foråret 2018 står Khalid Alsubeihi bag islamistiske arrangementer i Cinemaxx biograferne i Aarhus og København.

Deltagerne er kønsopdelt i biografen – kvinder og mænd må ikke sidde sammen. Hovedtaleren er hadprædikanten Mohamed Hoblos.

Mohamed Hoblos er kendt for at fortælle muslimer, at det er slemmere at misse en bøn til Allah – end at være pædofil eller voldtægstmand.

Her reklamerer Khalid Alsubeihi for sit islamistarramgememt i foråret 2018. Læg mærke til at filmen er 100 procent halal.

Med i inderkredsen omkring banderne på Nørrebro 

Khalid Alsubeihi har kontakter langt ind i de mest voldelige indvandrerbander i København. Alsubeihis kontakter tæller blandt andet de skydegale indvandrere i banden LTF og i banden Brothas, der styrer indvandrerghettoen Mjølnerparken på Nørrebro.

Her har Khalid Alsubeihi på mest mistænkelige vis “forhandlet” en våbenhvile blandt indvandrerbanderne i december 2017.

De danske medier spørger ikke sig selv, hvorfor en islamist har kontakter i banderne, og om det er godt, at en islamist “skaber fred” på Nørrebro.

Her er det TV 2 Lorry, der beskriver en gruppe islamister som en “mæglergruppe”.

Medierne kan slet ikke få nok af Khalid Alsubeihi.

Islamisten, der kommer på de danske skoler

Men også i undervisningsmiljøet i Danmark er man meget glad for islamisten Khalid Alsubeihi, der deltager i Hizb ut -Tahrirs fredagsbøn.

Her er det Grundtvigs Højskole i Hillerød i Nordsjælland, der har inviteret Khalid Alsubeihi på besøg. En af de ledende kræfter på Grundtvigs Højskole er i øvrigt venstreekstremisten Søren Lerche.

Og netop højskolelærer Søren Lerche mener, at de unge elever skal høre lidt “kloge ord” fra en islamist som Khalid Alsubeihi.

Herunder er det det indvandrertunge Ørestad Gymnasium, der har inviteret Khalid Alsubeihi til at arbejde med en 1.g klasse i 2016.

Ørestad Gymnasium blev kendt som stedet, der jagtede en dansk minister ud af gymnasiet med blandt andet tilråb som “luder”.

Men her er Khalid Alsubeihi fotograferet sammen med 1.C på Ørestad Gymnasium.

Deltager i Hizb ut-Tahrirs arrangement 

Fredag deltager Khalid Alsubeihi – danske mediers foretrukne muslim – i Hizb ut-Tahrirs store fredagsbøn midt i København.

Danske medier og undervisningsinstitutioner har i årevis støttet op om den tvetungede tale fra Khalid Alsubeihi. Men i dag bekender han kulør og støtter op om Hizb ut-Tahrir.

Mon Danmarks Radio, TV 2 og Berlingske også interviewer ham til fredagsbønnen med Hizb ut-Tahrir?

ANNONSE