Kopierede/fra hoften

Vi lever i mærkelige tider. Når Stram Kurs demonstrerer offentligt, mødes demonstrationsdeltagerne ofte af svinske tilråb og trusler. Nogen gange bliver der også kastet æg og kanonslag efter deltagerne. Det er ikke bare udlændinge, der står bag dette. Det kan også være danske landsmænd.

Når en gruppe fremmede fjender mødes på Rådhuspladsen for at hylde statsterroristen Qasem Soleimani, der var bagmanden bag danske soldaters død, kan det til gengæld foregå helt uden politibeskyttelse og chikane. Og ikke nok med det. Saif Shah Muhammad fra Imam Ali Moskeen er endda så fuld af selvtillid, at han truer politikeren Martin Henriksens familie under demonstrationen. De fremmede fjender har det nemt i Danmark.

(Foto: Uriasposten)

Se også
Hash-aktivist og migrant Khodr Mehri: Fedt at danske soldater blev dræbt i Irakkrigen

ANNONSE

Mest læst