Kopierede/fra hoften

Kig godt på det øverste billede. En ung socialdemokratisk trio bestående af Kristian Madsen og Danmarks kommende statsministre Mette Frederiksen og Helle Thorning-Schmidt.

Fotoet er fra 2001, og de tre politikere forlanger, at Socialdemokratiet skal lægge afstand til Dansk Folkepartis islamkritiske linje.

Hvem er socialisten Kristian Madsen, der står sammen med de to kommende statsministre?

Kristian Madsen er forbundsformand for Socialdemokratiets ungdomsafdeling fra 2000 og fire år frem. En magtfuld position i dansk politik. Det understreges af, at to nuværende ministre i Mette Frederiksens regering har en fortid som forbundsformænd i Socialdemokratiets ungdomsafdeling.

Kristian Madsen ender dog som magtfuld journalist hos det statsstøttede medie Politiken. Han bliver desuden et kendt ansigt hos både Danmarks Radio og TV 2’s nyhedsafdelinger.

I slutningen af 2018 er Kristian Madsen en fast del af et politisk tv-program på licenskanalen DR2. Og i begyndelsen af 2019 har han debut i et politisk debatprogram på TV 2 News. De røde journalister lever det søde liv på tv-skærmen.

Kristian Madsen bliver sendt til USA i 2014 som korrespondent for Politiken. Her skal den røde journalist dække valgkampen, der får Donald Trump i hovedrollen.

På dette tidspunkt er journalisten Kristian Madsen stadig partimedlem hos Socialdemokratiet. Og det ses i Kristian Madsens politiske analyser:

“Det er stadig svært for de fleste at fatte, at Donald Trump faktisk kan blive præsidentkandidat,” skriver socialdemokraten Kristian Madsen, før Donald Trump bliver valgt til USA’s præsident.

Det er tydeligvist svært for en socialdemokratisk journalist at fatte, når amerikanerne ønsker en leder som Trump.

“Donald Trumps særprægede hentehår er blevet en del af brandet,” håner journalisten Kristian Madsen.

Man fornemmer det røde had til Donald Trump, når en ‘objektiv’ journalist nedgør en politikers udseende.

Donald Trump ender som præsident, og i dag er Kristian Madsen politisk kommentator og journalist på Christiansborg. Herfra fodrer han danskerne med rød propaganda.

»Rasmus Paludan er en kæmpe joker. En klovn, der kan gøre politik til et cirkus«, siger Kristian Madsen få dage før valgkampen i foråret 2019.

En socialdemokratisk journalist kalder en højrefløjspolitiker for en “klovn”. Sådan laver røde journalister politisk propaganda i dagens Danmark. For skattemidler vel at mærke.

Først i 2018 melder Politikens Kristian Madsen sig ud af Socialdemokratiet. Efter mange år som journalist, korrespondent og politisk kommentator.

”Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg som ung engagerede mig politisk,” erklærer Kristian Madsen.

Mon journalisten Kristian Madsen stadig er gode venner med statsminister Mette Fredriksen?

*

Læs om Jyllands-Posten ‘s politiske redaktør Marchen Neel Gjortsen, der har en fortid på den ekstreme venstrefløj, hos Document

Se også
Cirkusrevyen hylder politisk vold mod Rasmus Paludan

ANNONSE