Nyt

Ja til sammenhold – nej til had’-moddemo portrætterer Paludan som et vantro svin; Foto: Twitter)

Jeg har ikke set videoen selv, men det forlyder at Albertslund-moddemonstrationen blev indledt med islamisk bøn, og der finder tydeligvis en forbrødring sted. Dagens moddemonstration har overskriften ‘Ja til sammenhold – nej til had’, og vælger meget sigende at bruge et foto af Rasmus Paludan som et (vantro) svin.

Alternativet, der samler en del sekulære religionskritiske akademikere, forsøger samtidig at integrere en del pseudo-demokratiske muslimer. Resultatet er ikke fremragende. Eksempelvis pointerer Københavner-kandidaten Sikandar Siddique (tidl. Hizb-ut-tahrir) i et interview med Ekstra Bladet, at loven giver mulighed ‘for at anholde – folk, der er til fare for den offentlige orden’.

Anholde islammodstander, på grund af muslimers voldelig reaktion. Alt imens den eks-alternative initiativtager til en postuleret fredsdemonstration viste ‘tawheed’-fingeren, symbolet på Islams enhed, som Islamisk Stat populariserede. Sammenhold på islamisk: Ingen ytringsfrihed for vantro. Sharia.

ANNONSE

                      Uzma Ahmed, initiatager til ‘‎Fredsdemo for Kærlighed’-moddemonstrationen, tidl. Alternativet; Foto: FB)

“Tænk om en erklæret muslimsk fundamentalist provokerende kastede rundt med biblen, tissede i folkekirkens døbefont eller satte ild til de hellige jødiske skrifter? – Mon så ikke de allerfleste, inkl. alle folketingspolitikere ville forvente politiets indgriben. … Rasmus Paludans trusler falder tilnærmelsesvis under straffelovens terrorbestemmelser, hvor det fastslås, at den, som med forsæt til at skræmme en befolkning, truer med at begå vold eller drab, kan straffes med fængsel. Og straffelovens paragraf 136 m.fl. om offentlig tilskyndelse til forbrydelse. Rasmus Paludan opildner jo til organiseret drab og terrorHvad med undtagelsesbestemmelsen i Grundlovens § 79, hvor forsamlinger i det fri kan forbydes, ‘hvis der er fare for den offentlige fred, f.eks. ved trusler om omfattende uroligheder’..? (Sikandar Siddique på Facebook, 16. april 2019)

 

ANNONSE