Nyt

Uffe Elbæk ‘s parti er ved at sætte den muslimske slutspurt ind i valgkampen. Seneste tiltag fra Alternativets side er et kæmpe vælgermøde, der blev afholdt i en forstad til København, hvor over 1000 muslimer med primært pakistansk baggrund var samlet.

Kvinderne var hovedsageligt samlet ved egne borde. Så Alternativet kønsopdeler i praksis sine muslimske vælgermøder præcis som i moskeerne.

Det var en af Alternativets mange pakistanske folketingskandidater – Sikandar Siddique – der stod som vært for vælgermødet, der ikke var annonceret offentligt nogen steder. Sikandar Siddique er i offentligheden mest kendt for sin tilknytning til Hizb ut-Tahrir.

Alternativet afholder nu valgkamp målrettet en særlig hudfarve, etnicitet og religion. Forestil dig at et parti afholdt diskrete valgmøder for hvide kristne mennesker. Det var ikke gået vel? Mon ikke racisme-kortet var blevet trukket.

ANNONSE

Ved Alternativets enorme muslimske valgmøde blev der selvfølgelig talt urdu på scenen – et sprog, der tales i Pakistan. Men alligevel kunne man høre navnet “Rasmus Paludan” flere gange. Den stærke islamisme er ved at sprede sig i Alternativet, og det foregår ikke på dansk.

Uffe Elbæk kunne desværre ikke være tilstede foran de mere end 1000 muslimer. Men han sendte en speciel og varm videohilsen til sine pakistanske islamist-fans.

Faktum er, at Alternativet reelt fører islamisk valgkamp på fremmede sprog ved ikke-offentlige valgmøder i muslimske festlokaler.

Uffe Elbæk er i gang med at indføre politisk islam i Danmark. Ingen medier reagerer.

Pakistanske Sikandar Siddique – kendt for sin tilknytning til Hizb ut-Tahrir – i dag er han Alternativets spidskandidat til folketingsvalget i København.

ANNONSE