Nyt

BT har aktindsigt, og har flere detaljer om et overfald der fandt sted i Roskilde tidligere i år. To af de ti dreng er under den kriminelle lavalder, den ene er ikke fundet, og af de resterende syv risikerer to at blive udvist med et ‘indrejseforbud i seks år’. Bemærk dominansaspektet. Fra BT.dk – Overfaldet af 10 drenge: ‘Sig, du er min bitch’.

“En kun 15-årig dreng blev i 20 lange minutter slået, sparket og truet under et voldeligt overfald af ikke mindre end 10 gerningsmænd. Som afslutning på overfaldet på gaden i Roskilde blev offeret også hånet og ydmyget af sine plageånder.

Det skete med tilråb som ‘Jeg kan dræbe dig på stedet’, ‘Sig, du er min bitch’ og ‘Der er blod på min hånd på grund af dig’.

Sådan lyder det grumme indhold i anklageskriftet forud for retssagen mod de formodede gerningsmænd, som B.T. har fået aktindsigt i.

… Mens han blev presset mod et hegn, truede en af de ældste overfaldsmænd – en 17-årig dreng – ham ifølge anklageskriftet også med ordene ‘Jeg kan sagtens kaste dig ud foran toget’.”

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid