Dag: 7. januar 2020

Kristian Mouritzen i Berlingske  deler samme opfattelse af Trump som sine kolleger i det øvrige Norden: De tror de forstår fænomenet Trump. At de kan afkode hans handlinger. I virkeligheden forstår de overhovedet ingenting.

Les Mer...

Axel Ender (1853-1920) Olje på lerret, 114 x 167 cm, privateie Sledekjøring på vinterføre var et motiv Axel Ender stadig vendte tilbake til – men hans best kjente verk er nok statuen av Tordenskiold ved Rådhuset i Oslo, som han arbeidet med fra 1891 til 1901. Dette oppdraget ble gitt til Ender, selv om den […]

Les Mer...

Skribenten Christian Marcussen har taget et af tidens mest tabubelagte emner op. Hvad gør danskerne, når politikerne inviterer tilhængere af fremmede magter til landet – og tilmed udstyrer dem med et dansk pas? Se også Muslimerne er ofte de bedste til at fortælle, hvorfor de har svært ved at blive integreret i vesten

Les Mer...

I min ungdom var højreorienteret det værste, man kunne være, og man gjorde alt for at afvaske enhver mistanke om at være smittet.

I dag er højreorienteret ensbetydende med ikke at være idiot.

Les Mer...

Et rødt krigsflag vajede over kuplen på Jamkaran Moskéen i Qom. Kuplen ligner til forveksling den på Vibevej-moskéen, og demonstranterne ligner til forveksling de shia-muslimer der en gang om året går i optog på Nørrebrogade.

Les Mer...

Mandag blev en 55-årig mand fra Randers idømt 30 dages betinget fængsel for ‘offentlig billigelse’ af et terrorangreb mod’Finsbury Park moskeen i London tilbage i 2017′. Hans forbrydelse var i sin helhed en kommentar på Facebook, dagen efter: “Ja ham der har gjort det burde have en medalje”.

Les Mer...

Tommy Robinson meldte afbud til Mosbjerg Folkefest 2018, men han har sagt ja til at modtage Sappho-prisen 2019 på Christiansborg lørdag den 18. januar. Her kan man høre manden, hvis navn er for farlig for Facebook. Billetter kan bookes her.

Les Mer...