Nyt

Det vækker ikke den store bekymring hos fætteren til den berygtede Islamisk Stat-terrorist Basil Hassan, når indvandrere angriber tilfældige borgere med livsfarligt fyrværkeri.

“Slap nu af for helvede, det jo bare Nørrebro,” erklærer Chadi El-Cheikh Hassan, der er i familie med den morderiske ‘dronekriger’.

Den libanesiske migrant opfordrer folk til at skrive om andre ting end de utilpassede indvandrere, der angriber borgerne på Nørrebro med ‘bomberør’.

Chadi Hassan kommer til Danmark som otte-årig og er en del af en sunni-muslimsk storfamilie, der omfatter to voksne og fem børn. Den mellemøstlige migrant erklærer, at han var ‘traumatiseret af krigens rædsler’.

Måske er det derfor, at den libanesiske mand finder det naturligt, når danske gader bliver forvandlet til noget, der minder om borgerkrigslignende tilstande med rædselsvækkende eksplosioner. Eksplosioner, der blandt andet har kostet en kvinde flere fingre på den ene hånd.

Chadi El-Cheikh Hassan har opholdt sig i Danmark i 30 år, men virker til at have langtidsparkeret sin mentalitet i Mellemøsten.

(Mere om fyrværkeri-chikanen på Nørrebro her)

Se også
Postbud Søren Lørup: “Det, der ryster mig mest, er, at de bevidst prøver at lemlæste uskyldige …”

ANNONSE