Dag: 26. december 2019

Isaak Iljitsj Levitan (1860-1900) Olje på lerret, 23,2 x 34,5 cm, Det regionale kunstmuséet i Tula. Russisk titel: Деревня. Зима – Derjevnja. Zima. Omtrent samtidig russisk musikk, Pjotr Iljitsj Tsjajkovskijs fjerde symfoni i f-moll, op. 36 (1878). Mariss Jansons dirigerer Oslo-filharmonien, i et opptak fra 1979.

Les Mer...

Viby Gymnasium i Aarhus er blevet udstyret med terrorsikring foran indgangen, som den kendes fra for eksempel indkørslen til Christiansborg. Desuden har et vagtværn den seneste tid befundet sig på gymnasiet i undervisningstiden.

Les Mer...

Bokseren Amir Khan la ud en julehilsen på sociale medier og modtog en masse had-mail tilbage. Khan er opvokset som muslim i Manchester og nogle mener åbenbaret at de har ret til at bestemme over ham.

Les Mer...

Kongefamilien indtager en særstilling. De er offentlige personer på en helt speciel måde. De har deres privatliv, men deres job er at repræsentere Norge. Det gør derfor ekstra indtryk når et tidligere medlem af kongefamilien vælger at begå selvmord på første juledag og lader sin manager offentliggøre det til nationen samme dag.

Les Mer...

Den danske folkekirke er i stigende grad blevet en politisk størrelse, der fremmer islam og multikultur. Det tiltaler DR der kringkaster venligboeren AnneLise Marstrand-Jørgensen fra Stefanskirken på Nørrebro.

Les Mer...