Kopierede/fra hoften

2. juledag kan licensbetalerne og de skatteydere, der bidrager til folkekirken, høre den toneangivende venligbo AnneLise Marstrand-Jørgensen prædike i Stefanskirken.

Den migrantglade AnneLise Marstrand-Jørgensen har ingen teologisk uddannelse.

Manglende kvalifikationer i præsteembedet er imidlertid ingen hindring, når den venstreorienterede kirke lader den 48-årige venligbo levere en politisk korrekt prædiken i kirkerummet.

På mærkværdig vis fremhæver venligboen AnneLise Marstrand-Jørgensen en særskilt invitation til den syrisk-palæstinensiske politiker Naser Khader.

Stefanskirken ligger i indvandrerbydelen Nørrebro i København, og kirken er blandt andet berygtet for sin festligholdelse af den muslimske højtid eid.

Hos det licensfinansierede Danmarks Radio kan man ikke få armene ned over den bizarre sammenblanding af Venligboerne og folkekirken. Derfor har Danmarks Radio kørt alle mikrofoner i stilling, og DR transmitterer venligbo-gudstjenesten til hele landet.

Den danske folkekirke er i stigende grad blevet en politisk størrelse, der fremmer islam og multikultur.

***

I december inviterede en københavnsk folkekirke en kontroversiel imam til at prædike i kirken. Den muslimske imam er kendt for at sprede dødstrusler i en moske.

Se også
Terrorsigtet gambianer arbejdede for militær leverandør: Ville skaffe penge til IS, downloadede bombemanual …

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet