Nyt

Det må løbe koldt ned ad ryggen på forældre til elever på Ørum Skole ved Viborg, når de læser om trusler og opfordring til ildspåsættelse fra en af de ansatte på skolen.

Rasmus Lund Albrechtsen er ansat som skolepedel på Ørum Skole, men han er også selverklæret ‘punker’ og ‘ræverød socialist’.

Senest er hans politiske had gået ud over en burgerrestaurant i København, der bestyres af den tidligere folketingskandidat Anahita Malakians fra Nye Borgerlige.

Rasmus Albrechtsen forudser, at der ikke kommer til at mangle ild og flammer på den nyåbnede restaurant, der ligger i et hårdkogt indvandrerkvarter i København.

Meningen er ikke til at tage fejl af, den ræverøde skolepedel fra Ørum Skole lufter inddirekte trusler om ildspåsættelse af et spisested, hvis bestyrer er en politisk modstander.

Rasmus Lund Albrechtsen fortæller også om “nogle raske drenge”, der vil overbringe burgerrestauranten nogle “flasker”.

I denne sammenhæng betyder “flasker”, at der er tale om brandbomber eller såkaldte molotovcocktails, der skal smides og antænde spisestedet i Københavns Nordvestkvarter.

En ‘molotovcocktail’ er en hjemmelavet brandbombe. Den består af en glasflaske fyldt med en brændbar væske (som regel benzin) med en klud stikkende ud af åbningen. Kluden antændes og flasken kastes mod målet. Flasken knuses, og den brændbare væske antændes.

Det er dette scenarie som skolemedarbejderen Rasmus Lund Albrechtsen lufter som en trussel på Facebook. Det er næsten uvirkeligt, at trusselmageren kan arbejde tæt på små skolebørn i hverdagen.

Rasmus Lund Albrechtsen er erklæret Enhedslisten-vælger. Og på sociale medier er det tydeligt, at skolepedellen tilhører den yderste radikaliserede venstrefløj, der bifalder vold mod politiske modstandere.

Læg mærke til hvor vilde trusler, der kan fremsættes mod højrefløjspolitikere i deres arbejds- og privatliv – uden at politiske kollegaer eller politiet griber ind.

Rasmus Lund Albrechtsen fra Ørum Skole er god til at pakke ordene ind, men det ændrer ikke på facts. Der er tale om alvorlige trusler om ildspåsættelse og politisk chikane fra skolepedellen på Ørum Skole.

ANNONSE

Venstrefløjens grimme og voldsparate ansigt har vist sig igen.

(Mere om venstrefløjens verbale angreb på Anahita Malakians og burgerrestauranten The Barn her )

Se også
Topmodel Lykke May Andersen driver politisk chikane mod Anahita Malakians fra Nye Borgerlige

Venstreekstreme Konfront gør NB-politikers burgerbar til mål: “Hun kommer ikke til at mangle ild …”

ANNONSE