Kopierede/fra hoften

Rasmus Paludan er her 13.47 torsdag eftermiddag kendt skyldig i racisme, og således bliver det måske alligevel muligt at bekæmpe fænomenet Paludan med straffeloven. Det bliver dog næppe en ulempe for partiet Stram Kurs.

Her en historie fra Fyens.dk, der illustrerer, at ‘racisme’ juridisk set kunne være det man under andre omstændigheder ville katagorisere som ‘et mislykket overfald’. Fra Fyens.dk – 15-årig fra Øhavsskolen i retten efter skoleslagsmål og racistiske udtalelser.

“Et skoleslagsmål med racistiske undertoner i Øhavsskolens aula i marts var onsdag for retten i Svendborg. Tiltalte var 15 år, og forurettede var en jævnaldrende dreng af anden etnisk oprindelse end dansk. …

Kort tid efter hørte samme lærer racistiske tilråb fra blandt andet den 15-årige. Ifølge læreren var de rettet mod hende for provokationens skyld. Hun gjorde det klart for den 15-årige og vennen, at hun ikke ville finde sig i den slags udtalelser, hvorefter en af de to angiveligt sagde:

– Hvis Rasmus Paludan må, så må vi vel også.

Ifølge forurettede startede balladen, da tiltalte skubbede ham med skulderen og kaldte ham ’sorte svin’.

Den 15-årige havde en noget anden version. Ifølge ham var det den forurettede, der startede det hele:

– Vi sidder i aulaen, da han kommer ind. Han kommer pludselig fra venstre og sparker mig på hoften, river mig i håret og slår mig fem-seks gange i brystet med knyttet hånd.”

Hørt på Spotify: ADHD, V for sejr, 2018

“Rasmus Paludan kæmper for det danske land
Be’r alle muslimer om at gå
Når han først er gået i gang, samles folket med det samme
Alle homoerne kigger på”
(ADHD, V for sejr, 2018)

 

 

ANNONSE