Kommentar

Det statsstøttede medie Jyllands-Posten udkommer i dag med en artikel om jødehad og antisemitisme i Danmark. En artikel, der vil gå over i historien.

En 20-årig jødisk dreng fortæller, hvordan han i 2019 må skjule sit jødiske tilhørsforhold, når han bevæger sig på det ‘multikulturelle’ Nørrebro – midt i København.

»Jeg ligner ikke en jøde, men jeg går med en halskæde med en davidsstjerne, og den bærer jeg normalt synligt. Dog er der steder som Nørrebro, hvor jeg tager den under tøjet, så den ikke er synlig,« forklarer Jonathan Schustin.

Nu tænker de fleste nok, at svaret på Nørrebros jødehad ligger lige til højrebenet. Men nej.

Jyllands-Postens to politisk korrekte journalister – Morten Vestergaard og Mads Bonde Broberg – nævner ikke ordene islam, muslimer, indvandrere eller Mellemøsten med ét eneste ord.

Derimod påpeger Jyllands-Posten en masse historiske grunde til, at man ikke kan bære davidsstjerne og kalot i København anno 2019.

Man tror næsten ikke sin egne øjne, da Jyllands-Posten peger på kristendommen som den store synder:

“Splittelsen mellem kristne og jøder udspringer af det faktum, at jøderne ikke anerkendte Jesus som Messias,” forklarer Jyllands-Posten.

Avisen spoler tiden lidt frem og sætter spotlyset på jødehadet i middelalderen:

“Forfølgelser, diskriminering og antisemitisme fortsatte op gennem Middelalderen og derefter,” skriver journalisterne.

De grundige journalister fortsætter deres jagt på jødehadet. Nu skal perioden sidst i 1800-tallet belyses, og her påpeger avisen, at jødehadet udspringer af et ‘racehad’:

“Den germanske race var den fineste, og i bunden var den semitiske race, som både tæller jøder og arabere,” formidler Jyllands-Posten.

Læg mærke til at Jyllands-Posten faktisk påpeger, at både ‘jøder og arabere’ er at anse som ofre for den hadske stemning.

Jyllands-Postens ihærdige forsøg på en afdækning af jødehadet i Danmark fortsætter, og avisen beskriver forfærdelighederne med nazismen under Anden Verdenskrig. Der trækkes også tråde til det nylige nazi-hærværk på en jødisk kirkegård i Randers.

Men da avisen når frem til nutidens Danmark og skal belyse årsagen til, at en 20-årige jødisk mand ikke kan gå i fred i indvandrerkvarteret Nørrebro, så er årsagen yderst overraskende:

ANNONSE

“Internettet gør, at det er blevet langt lettere at sprede fordomme og misinformation,” forklarer en forsker som Jyllands-Posten har interviewet omkring jødehadet i nutidens Danmark.

Det er simpelthen ‘internettet’ og den teknologiske udvikling, der er årsagen til det moderne jødehad i Danmark.

Jyllands-Posten skriver INTET om den muslimske masseindvandring, der har ramt Danmark de seneste 30-40 år. Og den antisemitisme og bølge af hadforbrydelser som migranterne og efterkommerne har taget med sig.

Sandheden om det moderne jødehad er nemlig grufuld læsning.

En muslimsk Imam på Nørrebro er for kort tid siden blevet dømt for at opfordre til drab på jøder. For få år siden måtte en skoleleder på Nørrebro råbe vagt i gevær og opfordre forældre med jødiske børn til at finde andre skoler end skolerne på Nørrebro. De små jødiske børn bliver forfulgt af palæstinensiske børn, fortæller skolelederen de rystede forældre. Dette er blot nogle få eksempler af mange.

Kunne dette have været interessant at afdække for Jyllands-Posten?

Det er skræmmende, at de danske skatteydere må slippe 17,5 millioner kroner i mediestøtte til Jyllands-Postens værdiløse journalistik hvert år.

Se også
Højre/velorienteret: DR-ungdomsvært Mahmoud Loubani kalder i Københavns Byret nærværende blog for ‘Urinposten’ …

ANNONSE