Nyt

Torsdag aften kunne licensbetalerne opleve den islamiske beboerformand Muhammad Aslam fra den berygtede ghetto Mjølnerparken i København.

Muhammad Aslam informerer og belærer danskerne om videoovervågning og tryghed i sit muslimske ghettoområde. Men som altid, når islam er indblandet, er det kun den halve sandhed, der bliver fortalt.

Efter en række pyromanbrande i Mjølnerparken omkring 2004 sætter boligselskabet 230 overvågningskameraer op i det bundkriminelle boligområde.

Ifølge et internt notat i Mjølnerparken, der bliver beskrevet i medierne i 2011, får islamisten Muhammad Aslam direkte adgang til videoovervågningen fra en computer på sin private bopæl.

I notatet melder en forretningsfører i ghettoområdet om indberetninger, der indikerer, at Muhammad Aslam har misbrugt sin adgang til videoovervågningen.

Der er tale om uhørt social kontrol på ægte islamisk vis.

Ifølge Weekendavisens kilder bruger Muhammad Aslam videokameraernes overvågning af stier, bygninger og veje til at kontrollere om, beboerne efterlever islams idealer.

Efter sharialovens paragraffer påtaler Muhammad Aslam, når kvindelige beboere går rundt uden det påkrævede sharia-tørklæde.

Man skal være islamisk og ikke friste mænd seksuelt, selvom man bor i Danmark.

Det er denne anløbne islamist – Muhammad Aslam – som Danmarks Radio inviterer ind i DR2-udsendelsen ‘Debatten’, hvor han fremstår som en muslimsk ekspert i videoovervågning.

Men seerne får INTET at vide om Muhammad Aslams fortid som sharia-kontrollant med et stift blik rettet på de 230 videokameraer i indvandrerghettoen

Danmarks Radio vil jo nødigt have, at seerne skal få et dårligt indtryk af islam til aftenkaffen.

Se også
Sverige diskuterer omskæringsforbud

ANNONSE