Nyt

Fredag kunne seerne opleve islamisten Isam Bachiri optræde og blive interviewet i TV 2’s morgenflade Go’ Morgen Danmark. En nøje gennemgang viser, at Isam Bachiri – der går under kunstnernavnet Isam B – er fast gæst i underholdnings- og aktualitetsprogrammet.

Isam Bachiri havde fredag iført sig en islamisk bedekæde, da han optrådte på skærmen. Det er kun få måneder siden, at Isam Bachiri spillede et nummer i Go’ morgen Danmark.

Isam Bachiri er en kær gæst i tv-programmet, fordi han promoverer islam og mellemøstlig multikultur. En dagsorden tv-værter og journalister på programmet deler med den marokkanske velfærdsmigrant. Isam Bachiri er berygtet for at kombinere sine islamistiske holdninger og sin musik.

ANNONSE

Isam Bachiri har optrådt ved en canadisk islamistkonference, hvor det blev fastslået, at vesten bør regeres efter koranens forskrifter, og at jøder og homoseksuelle skal slås ihjel.

Året før nægtede Isam Bachiri at optræde tæt på en norsk sangerinde, der ikke overholdt koranens tildækningsregler for kvinder. Isam Bachiri har støttet en terroranklaget islamist med moralsk og praktisk støtte i forbindelse med en retssag. Ved samme lejlighed anklagede Isam Bachiri det danske folk for racisme.

Dette er et lille udpluk af Isam Bachiris rå islamisme. Det statsejede TV 2 har ingen problemer med at understøtte muslimsk kvindeundertrykkelse, varme følelser for en terrorsigtet muslim samt forfærdende homofobi og jødehad. Alt er tilladt i multikulturens navn.

Historien vil dømme TV 2’s uhyrlige opførsel.

*

(Isam Bachiri har optrådt flere gange i Go’ morgen og Go’ aften-programmerne. Dette er et lille udpluk.)

Læs om Isam Bachiri, der får lov at bede på scenen ved DR’s Dansk Melodi Grand Prix

Se også Paw Olesen fra reklamebureauet Kong Gulerod fremturer overfor billedkunstner Uwe Max Jensen: Dine malerier er elendige

ANNONSE