Kommentar

Whistlebloweren, som har “anmeldt” Trump for samtalen med Ukraines præsident, er CIA-agent og har tidligere tjenestegjort i Det Hvide Hus. Det afslørede The New York Times, og fik masse tilsvining for det. Det blev sat en twitteraktion i gang #CancelNytimes fordi avisen angivelig skulle have sat agentens liv i fare.

Det er altid afsløringer af plotmagerne som rammes af farlige trusler, aldrig den anden vej. Denne opfattelse og påpegning af fare er et væsentligt våben for “kupmagerne”.

Det er gennemgående i hele den kamp som foregår i Vesten: Boris Johnson er en kvindehader og når nogen minder ham om parlamentarikeren Jo Cox og spøger om ikke hans ord kan udløse drab, og han svarer “humbug”, så viser han hvor dårlig et menneske han er.

Det er aldrig et spørgsmål om at den modsatte side er dårlig. Det er aldrig et spørgsmål om at de bruger voldelige hændelser til deres fordel.

Reglerne er helt forskellige. Det politiske massehysteri vil definere både hvem de selv er og hvem du er.

Da er der ikke meget tilbage til ”Den anden side”.

Da er vi over i orwellsk territorium.

Forudsætningen for Orwells rige er at man sidder med magten og kan definere sproget.

Derfor er begrebet ”kupmagerne” granske træffende. De vil overtage samfundet, overtage magten og definitionsretten.

Derfor kører medierne 24/7 mod Trump. Nye oplysninger preller af som vand på en gås. Samme dag som John Solomon kunne præsentere dokumenter som viste at der var en direkte sammenhæng mellem fyringen af Ukraines rigsadvokat Sokhin og Hunter Bidens rolle i Burisma Holding, udsendte NTB en AFP-melding som sagde det modsatte. De store bureauer ignorerer fuldstændigt det Solomon har sagt i et halvt år. Han har dokumenteret sammenhængen mellem Hillarys konspiration mod Trump og Ukraine. Obama-administrationen indgik som en naturlig del.

ANNONSE

Statens magt blev ”weaponized”, sat i beredskab, mod en politisk udfordrer.

Så fungerer demokratiet ikke længer. Da er det per definition ikke længer et demokrati.

Hvordan kom vi dertil?

Tucker Carlson er brillant. Han har evnen til at kaste nye ideer frem hele tiden.

Det at Whistlebloweren er CIA-agent er betydningsfuldt, særlig når man ser på konteksten: Whistlebloweren havde ikke førstehånds kendskab til telefonsamtalen, det var ”hearsay”. Juridisk set var det derfor ikke et tip. Du kan ikke varsle om noget du har hørt fra andre, kun noget selvoplevet. Det siger sig selv. Afdelingerne for efterretninger får en masse tip og må si dem fra og et af kriterierne er at Whistlebloweren må være førstehåndskilde.

Derfor sendte afdelingen varslet til den juridiske afdeling i justitsdepartementet og Det Hvide Hus. Den juridiske afdeling ville ikke oprette en sag. Men nu blev Demokraterne i Kongressen koblet ind. De sad klare.

Vi genkender mønsteret fra Russia collusion: Masser af anonyme kilder som har fri adgang til medierne, mange personer i kulisserne, som man kun lige aner. Trolig var Adam Schiff ”in the loop”, inde i varmen, og vidste hvad der skulle ske. Den samme målbevidste brug af tid og sted så vi under den anonyme anmeldelse af Brett Kavanaugh: Senator Dianne Weinsten sad på brevet helt til 11. time for at sabotere hele høringen.

Demokraterne opfører sig så ”over the top”, uhørt, at det udløser reaktioner. Det halve Amerika er mod dem. Som det halve Storbritannien er mod Parlamentets sabotage af Brexit.

Trump har fået noget frem, noget som har været der hele tiden, som vi bare ikke har set.

Medierne og ”Resistance” vil have os til at tro at det er Trump, der er noget galt med. Derfor kan kun den hårdeste dom være streng nok: Forræderi og dødsstraf eller utilregnelighed og spændetrøje.

To standarder

Trump sagde for nylig ved en privat sammenkomst at folkene som havde lækket informationen om telefonsamtalen til CIA-agenten var forrædere og spioner. -Der var engang hvor vi behandlede spioner på en anden måde, sagde Trump og det blev umiddelbart udlagt som at han mente galgen.

En eller anden optog udtalelsen og gav den til LA Times som slog det stort op.

Men at tidligere CIA-chef og en af kupmagerne, John Brennan, for åben skærm sagde at Trump var landsforræder, det glider ned uden besvær. Det var efter mødet med Putin i Helsingfors. Forræderi betyder dødsstraf i USA, men det er blevet helt normalt at omtale Trump på denne måde, og de liberale medier reagerer ikke. De smider bare mere benzin på bålet.

Kjolen som Kathy Griffin havde på, da hun viste det afskårne hoved af Donald Trump frem, er nu lagt op på muséet the Smithsonian´s hjemmeside i Washington. Det fik en til at udbryde: -Jeg går aldrig mere ind på det museum.

Men for talkshowet til Fredrik Skavlan er Kathy Griffin hot. Når man har skåret hovedet af verdens fremmeste hadsymbol, IS-style, er man spændende.

De samme medier, som fortæller os hvor farlig Trumps sprog er, har ingen problemer med at trykke en novelle – New York Times gjorde det – som handler om et attentat på Trump. Da våbenet går i baglås, stepper en Secret Service-agent ind – vagterne som passer på præsidenten – og siger: -Du kan låne mit.

Er det overhovedet muligt at tænke sig en tilsvarende fiktionalisering af drab på Obama mens han sad med magten? Det er det ikke, og der er en direkte forbindelse mellem idoliseringen af Obama og dæmoniseringen af Trump.

 

 

ANNONSE