Kommentar

Den permanente klasse i Washington er utrættelig i sine bestræbelser på at få USA´s folkevalgte præsident Donald Trump afsat. De har brugt og bruger fortsat ethvert tænkeligt middel for at skandalisere ham. Bestræbelserne går endda tilbage til tiden før valget af Trump og hans indsættelse som Præsident. 

I det nuværende spektakel om Ukraine gør førstedamen i Repræsentanternes Hus, Tante Pelosi, sig offentligt til af sin dybe religiøsitet og opfordrer med grådkvalt røst amerikanerne til at bede for Amerika, fordi den onde mand i Det Hvide Hus er en ”trussel mod den nationale sikkerhed”. Alt dette er dog blot dårligt og vammelt teater i en underlødig politisk magtkamp. Demokraterne og deres medier påstår, at Trump – ved at tale med Ukraines præsident om højtstående demokraters pres på Ukraine for at producere belastende påstande om Trump – har begået en uhørt forbrydelse og derfor skal afsættes.

Som også Tucker Carlson – den fremragende og uforfærdede journalist – har mindet om, begyndte forsøgene på at få Trump afsat allerede, før han var blevet valgt. En yngre dame og aktivist i Hillary Clintons præsidentkampagne med betegnelsen ”Dr. Farkas” blev ført frem i de useriøse massemedier som tidligere ansat i State Department og en stor ekspert på Rusland og Ukraine. Uden blusel erklærede hun for åben skærm på en NATO-konference i efteråret 2016, at hvis Trump mod forventning skulle blive valgt, ”ville han blive afsat”, og ”nogle andre ville overtage magten”.

ANNONSE

Consider the following clip, from a woman called Evelyn Farkas. Farkas was an Obama appointee at the defense department. She helped run the last administration’s Ukraine policy. She was also an enthusiastic booster of the Hillary Clinton for president campaign. Two weeks before the 2016 election, Farkas appeared at a panel discussion, which, thankfully for us, was videotaped. Someone asked her who she thought would win the election. Here’s what she said:

FARKAS: We do have a strong system of checks and balances. And actually if Donald Trump were elected I believe he would be impeached pretty quickly or somebody else would have to take over the government and I’m not even joking.

 

Efter at Trump mod Dr. Farkas´ forventning alligevel blev valgt, røbede hun i januar 2017, hvordan de hemmelige tjenester i samarbejde med Det demokratiske Parti bag kulisserne arbejdede på at uskadeliggøre den folkevalgte præsident. Og den ledende demokratiske senator Chuck Schumer advarede samtidig offentligt Trump om, at hvis han kritiserede de hemmelige tjenester, ville det gå ham ilde. 

Nu har fhv. CIA-chef John Brennan, der offentligt har kaldt Trump landsforræder, på TV raset over, at nogen i det hele taget vover at sætte spørgsmålstegn ved de hemmelige tjenesters virksomhed. Han er bl.a. ophidset over, at justitsminister Bill Barr vil have skabt klarhed over omfanget af FBI´s skjulte og ulovlige chikane af Trump og hans folk. FBI´s uafhængige Generalinspektør Michael Horowitz er for længst i gang med at undersøge grundlaget for FBI´s ulovlige udspionering af Trumps folk.

Disse igangværende afdækninger af The Deep State´s ulovligheder har bragt Den Permanente Klasses blod i kog. Brennan, der bevisligt er en skamløs løgner i sine følelsers vold, anvendes kritikløst af sine kammerater i de korrekte massemedier. De lader også forstå, at det er på grænsen til landsforræderi at sætte mindste spørgsmålstegn ved disse tjenesters gøren og laden.

En tidligere højt ansat CIA-medarbejder har truet Trumps personlige advokat, den tidligere demokratisk borgmester i New York, Rudy Giuliani, med, at han vil blive kastet forsvarsløst for ulvene, hvis han ikke holder op med at interessere sig for ledende demokraters forbindelser til korrupte oligarker i Ukraine. CIA-talsmanden erklærede: ”Vi er et broderskab, som står sammen” – underforstået mod dem, der vover at kritisere os.

Den anonyme såkaldte ”sladrehank” (whistleblower) er en del af CIA-broderskabet, som fra starten af den seneste kunstigt fremkaldte ”krise” om Trumps påståede forbrydelser har samarbejdet tæt med Det demokratiske Parti. Han var under Obama ansat i Det Hvide Hus. Det er den ligeledes notoriske løgnhals og formand for Repræsentanternes Hus´ Efterretningsudvalg, Adam Schiff, der står i spidsen for spektaklet. Schiff har nu i tre år påstået, at han er i besiddelse af ”direkte og fældende beviser” for, at Trump er Putins lakaj.  Han har dog ikke været i stand til at fremlægge disse ”beviser”. Den særlige undersøger og tidligere FBI-chef Robert Mueller har heller ikke kunnet finde nogen.

Hverken CIA eller FBI imponerer med deres professionelle ekspertise. FBI hoppede i 2016 ukritisk på den limpind, der bestod af primitiv russisk desinformation om Trumps russiske meriter, selv om det såkaldte ”Trump Dossier”, der var bestilt og betalt af Hillary Clintons demokratiske parti, var en skidtbunke af ubekræftede og ubeviselige rygter og usandheder. 

CIA har en lang serie fatale fiaskoer bag sig: Manglende viden om den sovjetiske atombombe (1949), Korea-krigen (1950), Cuba-krisen (1962) og Seksdageskrigen (1967). CIA var heller ikke klar over de islamiske præsters planer om at forjage den USA-venlige shah fra Iran (1979). Og CIA var i 1970-1980´erne ikke klar over den sovjetiske økonomis katastrofale tilstand. De folkelige oprør mod de kommunistiske regimer i 1989 kom også bag på CIA´s ”analytikere”. 

Ikke desto mindre mener disse uduelige, men arrogante bureaukrater, at de har ret til at omgøre de amerikanske vælgeres valg af en person, som disse bureaukrater ikke bryder sig om – alt sammen i ”demokratiets” navn, selvfølgelig. De højtstående personer, som er sat til at beskytte det amerikanske demokrati, er i virkeligheden dette demokratis fjender. De undser sig endda ikke for offentligt at skryde om deres manøvrer og planer om at afsætte landets præsident.

ANNONSE

Mest læst