Nyt

Den dømte roma-hjemmerøver Django Levakovic blev fanget i København i nat klokken 23.12.

Den 45-årige dybt kriminelle roma har været på flugt i et par uger efter en voldelig flugt fra et hospital, hvor en større flok sigøjnere var involveret i fangeflugten.

Selvom Django Levakovic er udvist fra Danmark og nu er tilbage i et lukket fængsel for udvisningsdømte kriminelle, så glæd dig ikke for tidligt. Django Levakovic nyder nemlig den naive danske stats åbne grænser, og han kommer og går, som han vil.

Django Levakovic blev udvist af Danmark for bestandigt i 2015 efter et groft hjemmerøveri mod en 77-årig mand. Efter udvisningen flyttede den kriminelle sigøjner til det multikulturelle paradis Malmø. Herfra kan hjemmerøveren uden besvær tage turen over Øresundsbroen til Danmark.

På billedet holder Django Levakovic nytårsaften i 2016 sammen med sin nevø, der også er udvist for bestandigt. De to romaer fejrer nytår med den berygtede kontanthjælps-sigøjner Gimi Levakovic i Danmark.

ANNONSE

Django Levakovic har igennem tiden fået over 12 års fængsel efter en række domme for blandt andet grov vold, indbrud, tyveri og vold mod tjenestemand.

21. januar i år bliver Django Levakovic anholdt ved et værested for stofmisbrugere i København – et såkaldt ‘fixerum’, hvor narkomaner kan indtage deres narko. Det er det røde bystyre i København med socialdemokraten Frank Jensen i spidsen, der står bag narkomanernes fristed, hvor også den udviste Django Levakovic har sin gang.

“Vi har et ansvar for, at alle Københavns borgere har det så trygt og godt som overhovedet muligt. Det gælder også for dem, som kæmper med et stofmisbrug,” siger Frank Jensen.

Socialdemokraten Frank Jensen bor selv langt væk fra det narko-fixerum, hvor Django Levakovic og andre kriminelle migranter opholder sig. Københavns overborgmester bor trygt med sin familie i et nybygget liebhaverkvarter på Islands Brygge, kun få meter fra vandet og rolige naturområder.

I marts 2017, juli 2018 og februar 2019 bliver Django Levakovic dømt for overtrædelse af indrejseforbudet, der tydeligvis ikke har nogen effekt på kriminelle migranter.

Django Levakovic bliver 21. februar 2019 idømt et års fængsel for røveri, overtrædelse af indrejseforbuddet, ulovlig kniv, narko og for at give forkert cpr-nummer til politiet ved anholdelsen. Så Django Levakovic er snart på fri fod igen.

Sverige fungerer i dag som en base for kriminelle udlændinge, der kan rejse ind og ud af Danmark, som det passer dem.

De danske politikere vil gerne fremstå som ‘gode’ og ‘tolerante’, hvor de i stedet burde indføre streng grænsekontrol mod den svenske forbrydercentral for udlændinge på den anden side af Øresund.

Den danske befolkning er dybt til grin.

Se også
Jihad på Skagen Nordstrand (allahu akbar ved havet)

ANNONSE