Nyt

En mand trængte sig ind til tre sovende kvinder på et kollegieværelse i Nyborg. Han forsvandt da pigerne gjorde anskrig.

Manden indfandt sig ved kollegiet omkring klokken 04.50. Via en ulåst dør trængte han ind til de tre unge kvinder, som lå og sov i samme værelse.

Han gav sig til at beføle de tre sovende på kroppene, hvorved de vågnede og råbte op. Derefter flygtede manden i ukendt retning.

Politiet beskriver manden på denne måde:

20-25 år, 175-180 cm høj, kraftig af bygning, mørklødet med mørkt hår, der er mellemlangt på toppen og trimmet i siderne. Han var iført en hvid tanktop og brune knælange shorts. Han skjulte sit ansigt bar en sort halsedisse/tørklæde med hvidt mønster. Lokalavisen.dk

Netsiden everydaysexismproject.com/country/dk rummer hverdagshistorier. Her dukker også den nye virkelighed op:

Sidder i taxaen sent om natten på vej hjem. Taxachaufføren kommentere at jeg er meget stille og hvorfor jeg var det. Jeg forklar kort at jeg ikke har lyst til at snakke og vil bare køres hjem. Han bliver super irriterende og fatter ikke at jeg vil have fred. For dem der ikke har haft tilsvarende oplevelser, det er super sårbart som kvinde at være i en taxa med lukket dør, have drukket og skal køres hjem til ens dør med en nærgående taxachauffør. Jeg orker ikke at være “ghetto” overfor ham for jeg er træt, som rigtig træt. Manden bliver ved at snakke om mine øjne som han kan se i spejlet, hvorfor jeg var på vej hjem alene, etc. Heldigvis er vi nået til min dør. Jeg betaler, manden rejser sig for at åbne døren for mig, han tager min hånd for jeg skal komme ud af døren. Jeg takker og siger det var venligt (stadig med de her tanker: Er der nogle naboer der er vågen? Hvis jeg nu skulle råbe. Jeg går ikke ind i min opgang så han ikke kan se hvor jeg bor. Hvad har jeg i min taske der kan bruges som våben. Hvordan kan jeg vride mig ud af ham, hvis han nu skulle holde fast i mig.) Manden svar at han nyder at kigge på mig. Jeg løber nærmest for han står og venter mens han stadig kigger efter mig. Jeg går ned i parkeringskælderen igennem min går, for han ikke skal se hvor jeg bor. Manden har fundet mig på facebook, vi har en fælles ven. Jeg har aldrig givet ham mit navn. Jeg betalte med mit kreditkort, jeg ved ikke om han har tjekket det der. Jeg bedt ikke om kvittering for jeg ville bare ud af taxaen. Jeg fik hellere ikke hans taxanr, så jeg kan klage over ham. Men nu har jeg dit navn Mother Fucker! Så mens du læser med her og jeg ikke havde kræfter til at sige det i går. Du skal passe dit job, fokusere på hvor du kører. Lad være at snakke til kvinder der på vej hjem fra byen. Og er du fuldstændig hjernedød at tro at JEG havde lyst til at skulle nogensinde tage dig med hjem!!!!!!!!! Fucking nar du var klam og creapy! Jeg vasket min hånd 5 gange for du havde svedige hænder. Du fortjent en fucking flad for at gør mig utryg! Jeg giver dit navn videre til alle kvinder jeg kender, så de ikke skal køre med dig. Jeg kommer ikke til at klage over dig. Så pas dit fucking job og lad være at genere kvinder der betaler dig for at blive kørt hjem! Og så ser jeg nu at du har sendt mig en besked!!!! Er du vanvittig!!!!!!

 

ANNONSE