Kopierede/fra hoften

Skandalerne klæber sig til Enhedslistens ræverøde borgmester Ninna Hedeager Olsen i disse dage.

Efter flere måneders tvivlsom sygemelding har Ninna Hedeager Olsen indhentet en lægeerklæring, der skal dokumentere hendes ret til at være sygemeldt i forbindelse med en voldtægtssag.

Det viser sig, at lægeerklæringen kommer fra en kontroversiel iransk læge, der har fået påbud og forbud fra de danske sundhedsmyndigheder.

Ninna Hedeager Olsen opsøger den muslimske læge Mohammad Taghi Nouhravesh fredag 16. august 2019. Den iranske læge, der har praksis i indvandrerbydelen Nørrebro, udskriver straks en lægeerklæring, der gælder frem til 25. september.

Ninna Hedeager Olsens praktiserende læge er imidlertid en noget dubiøs læge, hvis man måler ham efter danske standarder. I efteråret 2017 får Mohammad Nouhravesh et alvorligt påbud af en myndighed, der holder øje med danske patienters sikkerhed.

De danske myndigheder har opdaget, at den iranske læge ikke har overholdt reglerne, når han udskriver medicin i kategorien for smertestillende medicin og sovemedicin.

I januar 2019 skrider de danske myndigheder for alvor ind og giver Mohammad Nouhravesh et decideret forbud mod af udskrive blandt andet smertestillende medicin og sovemedicin.

Styrelsen for Patientsikkerhed erklærer, at den iranske læge har handlet ‘uforsvarligt’, når han har udskrevet medicin. Danske regler for at drive lægevirksomhed er ikke blevet overholdt.

Det er denne tvivlsomme 62-årige læge, der er migrant fra Iran, der udskriver Enhedslistens Ninna Hedeager Olsens lægeerklæring.

Migranten Mohammad Nouhravesh får dansk pas i sommeren 1996, og kun et halvt år senere får hans kone også det danske rødbedefarvede pas. Begge muslimer er født i Den Islamiske Republik Iran. Det er en rød regering bestående af partierne Socialdemokraterne, Det Radikale Venstre og Centrum-Demokraterne, der uddeler de danske pas til iranerne.

ANNONSE

Sagen om Ninna Hedeager Olsens mærkværdige sygemelding tager sin begyndelse i foråret, hvor borgmesteren holder en kæmpe partifest i sin Nørrebro-lejlighed. Efter festen overnatter tre venner sammen med Ninna Hedeager Olsen i hendes seng. En mandlig partikollega befamler både Ninna Hedeager Olsen og hendes veninde på brysterne.

Efterfølgende er det nærgående mandlige medlem af Enhedslisten blevet anklaget for vaginal voldtægt af Ninna Hedeager Olsens veninde, mens de fire mennesker ligger i dobbeltsengen.

Ifølge Ninna Hedeager Olsen holdt den mand, der er tiltalt for voldtægt, hende på hofterne, mens han havde samleje med kvinden (kvinden, der har anmeldt ham for voldtægt, red.), der lå imellem dem. På den måde blev teknik- og miljøborgmesteren ifølge anklagen ufrivilligt en del af samlejebevægelserne. (Disse detaljer stammer fra BT)

Det hele fører til en langtidssygemelding, der tager sin begyndelse 23. april mere end tre uger efter den påståede voldtægt i Ninna Hedeagers soveværelse.

Lægeerklæringen kommer fra en særdeles tvivlsom praktiserende muslimsk læge, der kommer fra Iran. En læge, der har udskrevet medicin på ‘uforsvarlig’ vis ifølge danske myndigheder.

Det kan undre, at Ninna Hedeager Olsen ikke skaffer en lægeerklæring fra en mindre kontroversiel læge.

(Mere om voldtægtssagen her)

Se også
Next Sydkysten Gymnasium: Anklaget for “skoleskyderi” bliver løsladt i dag

ANNONSE