Kopierede/fra hoften

Islamiseringen har i den grad bidt sig fast i mode- og tøjbranchen i Danmark.

“Etnicitet, alder, køn og seksualitet er pludselig noget, vi taler om i branchen, hvor vi længe har ladet, som om hele verden bare var hvid, ung og velstående – og pludselig dukker den muslimske pigemodel Amina (Amina Adan, red.) med tørklæde op.“

Citat: Modedesigner Mads Nørgaard.

Læg mærke til at Mads Nørgaards tøj er tækkeligt udført med lange ærmer og dækkende halsudskæringer, så muslimske kvinder trygt kan tage hans shariatøj på.

Mads Nørgaard elsker nemlig, når kvinder tildækker sig i Allahs navn, så de ikke frister vantro mænd seksuelt.

Endnu mere absurd bliver hykleriet, når man opdager, at samme islamofile Mads Nørgaard er officiel partner og tøjleverandør til Copenhagen Pride, der fejrer homoseksuelles rettigheder.

Mads Nørgaard spiller på to heste – islam og homoseksuelles rettigheder – to ting, der i længden ikke går hånd i hånd. Men det vigtige i den kreative klasse er, at man fremstår tolerant og åben.

Mads Nørgaard har før boet på det muslimske Nørrebro, men han er i dag flyttet væk fra shariavold og skyderier. I dag bor han med sin kone og to børn på en luksus-husbåd i det fashionable velhaverkvarter ‘Holmen’ – meget tæt på Operahuset ved Københavns Havn.

ANNONSE

Tøjmanden Mads Nørgaard nyder de fredelige bølger og den 200 kvadratmeter store husbåd. Hver dag får designeren en dejlig badetur – langt fra den multikultur han omfavner med sit tøjmærke.

Eliten elsker islam. Dens repræsentanter vil bare ikke selv bo tæt på muslimer.

 

ANNONSE