Kopierede/fra hoften

Partiet Frie Grønnes politiske leder Sikandar Siddique kæmper på den ene side for LGBTQ-rettigheder. Men på den anden side kæmper han også for at skabe bedre vilkår for islam i Danmark.
Hvilke LGBTQ-rettigheder og for hvem? For de muslimske homoseksuelle, der forfølges og dræbes i muslimske lande? Ved han ikke, at muslimske homoseksuelle i det arabiske selvstyreområde flygter til Israel, hvor de ikke forfølges?
Den muslimske partileder ved dog, at civile børn, kvinder og mænd bliver dræbt i Gaza lige nu. Flere hundrede tusinder mennesker er fordrevet fra deres hjem. Han vil derfor have Ekstra Bladet til at fortælle om “de grusomheder, besættelsesmagten Israel lige nu udsætter kvinder og børn for i Gaza.”
Jeg troede, at det var israelske jøder, der var blevet dræbt, voldtaget, lemlæstet osv. af formørkede muslimske slagtere fra Gaza. Flere hundrede tusinde israelere er blevet fordrevet fra deres hjem pga. den trussel, Hamas & Co. udgør. Men det kender den løgnagtige muslimske partileder intet til.
NB! Den eneste besættelsesmagt i Gaza er Hamas! Israel forlod området i 2005.
ANNONSE