Nyt

Kvinder køber sex af uledsagede, mindreårige asylsøgere som lever på gaden i Stockholm. Sveriges Radio har fulgt en marokkaner, der lever på gaden og fortæller at midaldrende kvinder køber sex af “asylbørn” mod penge, mad, tøj og et sted at sove.

Amin, som hævder at være 17 år, er et af de mange såkaldte gadebørn fra Marokko, som opholder sig illegalt i Sverige og med sin kriminalitet, vold og sit misbrug volder store problemer for politiet og alle andre svenskere, som udsættes for “gadebørn”.

I dokumentaren på Sveriges Radio følger man Amin og hører hvordan kvinderne køber sex af de uledsagede asylsøgere.

Omkring 13 minutter inde i dokumentaren diskuteres det hvordan narkotika og tøj sælges på Sergels Torv i Stockholm. Amin fortæller at det også forekommer at der sælges sex til kvinder.

Fortællerstemmen oplyser at om aftenen er det ældre kvinder som tager til Sergels Torv for at købe sex af “asylbørnene”.

– Jeg har selv truffet flere ældre kvinder, mødre, enker, skilte kvinder, selv gifte kvinder. De tilbyder penge, mad, bad og husly mod sex. Hvis man vil, går man med, ellers siger man nej, beretter Amin i Sveriges Radio.

ANNONSE

I Sverige har der tidligere været rapporteret om flere sexskandaler på asylmodtagelsescentre, noget også Document har rapporteret:

Kvinnelig personale har sex med asylbarn: «Det skjedde kveld, natt og morgen»

Asylsøkerne og de «hjelpsomme» kvinnene

ANNONSE