Kopierede/fra hoften

DR Nyheder går ikke hele vejen, men mon ikke tirsdagens bombe mod Skattelsestyrelsen er AEH-relateret. De første to bombesprængninger gik ud over ‘Tøjbutikken Alis’ på Christiania, der i 2003 ramte medierne med artiklen Hashpushere bag tøjsucces. Bilbomben to måneder senere i Mjølnerparken, blev ledsaget af onlinetrusler mod Rasmus Paludan, og autoværkstedet i Vallensbæk, der blev bombet tidligere på sommeren ser ud til at være ejet af en Bahattin Essiz. Mon ikke Skattestyrelsen har konfiskeret en AMG-Mercedes for meget…

Udviklingen er helt forventelig. Det har længe været hverdag i Sverige, hvor vi kun hører om det, når det, som for et par måneder siden smadrer en hel boligblok. Det stopper selvfølgelig ikke her. Vi har svenske tilstande, blot med lidt tidsforskydelse. Fra DR.dk – Eksplosioner i København: Bandemiljøet bruger sprængstof som nyt våben.

“‘Der sprænger en større bombe, når Paludan kommer. Sig til folk, de skal passe på.’

Sådan lød det i flere sms-beskeder og opslag på sociale medier, efter en bil natten til den 14. april i år blev sprængt i luften i Mjølnerparken i København.

Samme dag skulle partileder fra Stram Kurs, Rasmus Paludan, demonstrere ved det sociale boligbyggeri. Ingen kom til skade ved eksplosionen, men demonstrationen blev efterfølgende flyttet af sikkerhedsmæssige hensyn.

Nogle af sms-beskederne med advarsler kom fra personer med relation til bandemiljøet. Fra flere kilder lød det også dengang, at bomben ved bilen var en ‘prøve’.

I alt har København det seneste halve år været ramt af otte eksplosioner. Senest blev Skattestyrelsens bygning angrebet tirsdag aften. Ifølge DR’s oplysninger skete det med et dynamitlignende sprængstof lig det, der også har været anvendt ved flere af de andre eksplosioner. Men hvem der stod bag, og hvad motivet var, er endnu uvist.”

ANNONSE