Nyt

Politiet var hurtigt på stedet cirka 03.30 natten til i dag, men valgte at vente på ‘forstærkning’, hvorefter de unge forsvandt. De talte ‘dansk med mellemøstlig accent’, forklarer Jens Peter Rudbeck fra Syd- og Sønderjyllands Politi til JyskeVestkysten. En detalje der eksempelvis ikke er inkluderet i TV2′ artikel. Fra JV.dk – Unge kastede med sten fra bro: Vægter fik smadret forruden. Foto af bilen kan ses på TV SYD.

“Det viste sig at være en falsk alarm, men da vægteren fra vagttjenesten var i gang med at skrive en rapport, blev han pludselig omringet af seks-syv unge mennesker, der var mellem 15 og 18 år gamle og iført hættetrøjer.

– De unge mennesker forsøger at provokere min vægter, og de fyrer også bomberør af mod bilen, siger Johannes Kley, der er indehaver af Kley’s Vagttjeneste.

Det lykkedes vægteren at køre fra stedet, men da han kører under en gangbro på Camma Larsen Ledets Vej, står den samme gruppe unge på broen og fyrer bomberør af mod bilen, og der bliver også kastet med sten.

– Der er en sten, som rammer bilen og smadrer forruden, men der sker heldigvis ikke noget med vægteren, siger Johannes Kley.”

“Jeg frygter, at der er et parallelsamfund på vej på Høje Kolstrup, hvor danske værdier og kultur ikke bliver respekteret.” (Johannes Kley, Kley’s Vagttjeneste)

ANNONSE