Nyt

Billedet: Det er svært at se forskel på unge mænd enten det er på Vestbredden, Gjellerupparken, Vollsmose eller her på grænsen til Bulgarien i oktober 2015. Fællesnævner er intifada.

Både i Norge og Danmark melder politiet om alarmer der viser sig at være falske. Politi og brandmænd angribes når de rykker ud.

Det skete i Gullestrup ved Herning nat til onsdag. Alarmen lød på containerbrand. Da nødetatene kom frem blev de istedet angrebet af 6-7 unge der kastede sten.

En politimand blev ramt på skulderen, og en brandmand blev ramt på hjelmen, men heldigvis kom ingen alvorligt til skade. Derudover blev forruden på en politibil smadret og en bagsmæk på en af brandvæsnets biler bulet. Det fortæller Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Ungdommene flygtet, men politiet kunde ligevel pågribe fem af dem. Det havde været fæst og halloj i en leilighed tidligere på aftenen.

Ifølge vagtchefen drejer det sig om unge, der har en form for tilknytning til bandemiljøet. Tre af dem vil nu blive sigtet for at have kastet med sten mod politiet, de andre vil blive sigtet for at forstyrre ordenen.

Hverken medierne eller politikerne tar disse sager med den fornødne alvor. Det er tale om et oprør mod myndighederne fra muslimske mænd. Oprøret er voksende. Sverige leder an, men der meldes om bilbrande og stenkasting både i Oslo og Danmark denne sommeren.

Volden eskalerer. Når skal politikerne se trusselen for hvad den er?

 

http://lokalavisen.dk/rykkede-ud-til-containerbrand-brandfolk-og-politi-i-baghold—angrebet-med-sten-/Politi/20170614/artikler/170619794/1265

 

ANNONSE

Mest læst

Den fjerde afmagt

Sådan bryder islam sammen