Nyt

Imam Fatih Alev

Blandt deltagerne til Ekstra Bladets ramadanfest var ikke kun Kristian Jensen. Der var f.eks. også Fatih Alev der tidligere var en meget benyttet person i medierne i nullerne omkring stening af såkaldt “utro”.

“»Det er en meget brutal form for straf. Men det er ikke vores egen mening om, hvad der er brutalt eller ej, der skal være bestemmende for, hvad det er, vi praktiserer«, og »islamiske retsregler er kun relevante for islamiske samfund og altså ikke i Danmark«.”

Har han udtalt.

I følge en artikel i det pro-migrantvenlige medie Information er han tyrker og født i Ishøj. I nullerne var han sammen med andre yngre muslimer meget aktiv i debatten, men har siden trukket sig tilbage. Artiklen kalder ham “moderat”, dog uden at underbygge den påstand.

Information – Moderat imam, ekstrem debattør

Han benævnes endvidere som en iman der støtter Recep Erdogan og det pro-islamiske parti AKP i Tyrkiet.

Ved Ekstra Bladets ramadanfest sad han ved siden af de radikale Sofie Carsten Nielsen.

Se billedserie her.

 

ANNONSE