Nyt

To-tre af de myrdede børn, dræbt påskedag på Hotel Shangri-La, Colombo, Sri Lanka

I relation til bloggen er jeg normalt en hård mand, men det gør næsten fysisk ondt at se billeder af ofre for det islamiske terrorangreb på en af de større søskendes Instagram-profil. Anders Holch Povlsens fire børn hedder Astrid, Agnes, Alma og Alfred, og tre af dem døde med hele livet foran sig. Fra Ekstra Bladet – Danmarks rigeste mands børn dræbt i bombemassakre.

Danmarks rigeste mand, Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen, og hans hustru Anne Holch Povlsen, mistede i massakren tre af deres fire børn.

Det bekræfter Communications Manager i Bestseller, Jesper Stubkier, i en mail over for Ekstra Bladet.

‘Det kan vi desværre bekræfte. Vi beder jer respektere privatlivets fred, og vi har derfor ingen yderligere kommentarer.’”

Moulavi Zahran Hashim, imam og youtube, tilknyttet ‘National Thaweedh Jamaat’; Foto: Everipedia

Selvmordsbomberen på Shangri La hotel var ifølge CNN mfl. imamen Moulavi Zahran Hashim, en kendt islamisk ekstremist, der huserede på Youtube. I ved, det der video-site der banner Tommy Robinson for sin islamkritik.

“Den ene gik ned og stillede sig i morgenmadskøen, mens den anden stillede sig i elevatorområdet. De udløste simultant deres bombeveste.” (TV2-reporter Jens Ole Nielsen, 22. april 2019)

 

Flere videoer på youtube, bla. denne fra 24. okt 2015:

ANNONSE