Kopierede/fra hoften

Bwalya Juliet Sørensen & Christina Ladefoged chikanerer frihedsaktivister, Nørreport Station, 1. april 2017

Det lykkedes zambianske Bwalya Juliet Sørensen at kickstarte en racismesag mod Rasmus Paludan, der kvitterede med en lovlig anmeldt demonstration i nærheden af hendes private bolig i Albertslund. Man åbner en flanke, når man konfronterer politiske modstandere på den måde, men skal det gøres – hvad det ikke nødvendigvis skal – så må man sige, at Black Lives Matter-forkvinden er højt på listen.

Hun har gentagne gange forsøgt at intimidere For Frihed væk fra det offentlige rum, og når man forfølger tilfældige frihedsaktivister helt ind i S-toget, så kan det kun kaldes mødeterror. Nok så mange ‘overfaldsalarmer’ til Kim , gør hende ikke til offer. Bemærk hvorledes hun i denne video kalder en tilfældig passagerer for idiot, og forsøger at skabe en konfrontation.

Var højrefløjen halvt så farlig, som de påstår, så ville de slet ikke turde gøre det de gør. En historie fra Berlingske – Kvinde føler sig chikaneret af Rasmus Paludan gennem flere år.

ANNONSE

“Samme dag, som dommen faldt, ringede Rasmus Paludan til hende og sagde, at han var journalist på mediet Frihedens Stemme. Han oplyste, at Stram Kurs i den nærmeste fremtid ville demonstrere ved den vej i Albertslund, hvor Bwalya Sørensen bor.

Samme aften stod Paludan pludselig med et kamera foran Bwalya Sørensens hjem i Albertslund. Han optog en video, hvor han nævner Black Lives Matter og Bwalya Sørensen.

Hun følte sig ikke tryg ved at være hjemme og ringede derefter til politiet og har efterfølgende fået en overfaldsalarm. Desuden har hun søgt om et polititilhold, men venter stadig på en afgørelse.

Rasmus Paludan afviser, at han skulle chikanere Bwalya Sørensen. Han understreger over for Berlingske, at der har været tale om lovlige og anmeldte demonstrationer i Albertslund.”

Christina Ladefoged Nørreport station 1. april 2017

ANNONSE