Kopierede/fra hoften

James Schmidt, tidligere Lual Yai Fayin Lual, musiker, drabssigtet: Facebook

Så blev navneforbuddet endelig opgav. Sudaneren jeg i tidligere posteringer har omtalt som ‘YL’ hed oprindeligt Lual Yai Fayin Lual, men har nu ifølge BT taget navn til James Schmidt. På Facebook har han liket ‘Black Lives Matter Denmark’, foreningen der ledes af zambianske Bwalya Juliet Sørensen, der sidste år anmeldte Rasmus Paludan for racisme.

“Hun var utryg ved ham. Hun har før sin død sagt til flere, at hun håbede ikke at møde ham en mørk aften, når hun gik tur med hunden. Han havde ‘uhyggelige øjne’, syntes hun.” (Malene Hasseblad om hendes mor Inez, BT, 2. maj 2019)

“I dag, to år efter, sidder manden varetægtsfængslet for drab på tre pensionister, heriblandt den tidligere Robinson-vinder Malene Hasselblads mor.” (BT, 6. maj 2019)

ANNONSE