Kopierede/fra hoften

Bwalya Sørensen overfaldes af hvide supremacister på åben gade, cirka – Amager, 12. oktober 2019)

Jeg har tidligere skrevet om Rosa Lunds løgn om Identitær under debat på P1, men nyd endelig Lars Andersens telefoninterview med hende desangående. Hun kunne have sagt: ‘Jeg formulerede mig upræcist’ eller ‘Jeg fortalte mig’, men vælger at smække røret på, da hun forstår at tomme ikke-svar, ikke ligesom er nok.

I går bloggede jeg om Laura Na Blankholms bizarre læserbrev om Anahita Malakians. Selvom hun er en del af ‘Foreningen Ansvarlig Presse’, skrev hun følgende…

“Hvor var den folkelige forargelse og opbakning fra Christiansborg, da Stram Kurs-medlemmer ydede hærværk på Bwalya Sørensen fra Black Lives Matter Danmarks hjemmeadresse?”

Stram Kurs kommenterer postulatet på Facebook.

“Albert Scherfig og Laura Na Blankholm kommer i dag i Dagbladet Information med løgnagtige og usande påstande om, at medlemmer af Stram Kurs skulle have begået hærværk mod zambiske Bwalya Sørensens bopæl. …

Partileder Rasmus Paludan udtaler: ‘Vi må som parti overveje en injuriesag mod de to venstreekstremister, med mindre de trækker deres løgne tilbage. Der er intet, absolut intet, belæg for denne grundløse og uhyrlige påstand.

Laura Na Blankholm er i øvrigt en kendt venstreekstremist, der bl.a. plejer omgang med den kendte voldsmand Rune Eltard Sørensen… Albert Scherfig, også kendt venstreekstremist, er ifølge Bwalya Sørensen den ansvarlige for at ‘håndtere politiet’, når den zambiske alenemor begiver sig ud på gaden og demonstrerer mod hvide mennesker.

ANNONSE