Kopierede/fra hoften

Efter uroen omkring Rasmus Paludans demonstration har lagt sig er det igen tid til hverdagen på det stærkt islamificerede Nørrebro. Det fik den socialdemokratiske politiker Lars Aslan Rasmussen med indvandrerbaggrund at mærke da han hængte plakater op i området.

“Har desværre haft en meget kedelig oplevelse idag mens jeg hængte plakater op.
En gruppe meget unge drenge fortalte mig at jeg skulle skride fra deres område, at muslimer ikke skulle stille op til valg, eller stemme, og at demokrati var at gå imod Allah Og at jeg iøvrigt var en beskidt “House nigger”
Jeg sagde til dem, at jeg ikke tror Allah går op i danske folketingsvalg, og jeg havde lov til at være der. 
De truede så med at rive mine plakater ned. 
Jeg tænkte “Det gør de bare ikke” 
Men da jeg senere cyklede forbi, ja så var det sket:-(
Det værste er ikke at plakaterne er revet itu, eller at de kalder mig alt muligt.

 

Synes godt om denne side · 18 timer 

“SKRID, DET ER VORES OMRÅDE!”

Har desværre haft en meget kedelig oplevelse idag mens jeg hængte plakater op.
En gruppe meget unge drenge fortalte mig at jeg skulle skride fra deres område, at muslimer ikke skulle stille op til valg, eller stemme, og at demokrati var at gå imod Allah Og at jeg iøvrigt var en beskidt “House nigger”
Jeg sagde til dem, at jeg ikke tror Allah går op i danske folketingsvalg, og jeg havde lov til at være der. 

B.T. Lars Aslan deler chokerende oplevelse på Nørrebro: »Muslimer bør ikke stille op«

ANNONSE