Kopierede/fra hoften

Politiken bringer i dag en ukritisk ”mediekommentar’ fra Jacob Mollerup. I kommentaren kritiserer Jacob Mollerup de danske medier, der har interviewet politikeren og partilederen Rasmus Paludan.

Jacob Mollerup vil ikke have Rasmus Paludan repræsenteret i danske medier, fordi Mollerup ganske enkelt ikke er enig med Paludan.

Jacob Mollerup mener, at Rasmus Paludans ‘provokationer’ er forkastelige. Mollerup skriver i Politiken:

“Nu har provokationerne fået så meget omtale og medvind, at andre er gået i gang med idiotiske og farlige afbrændinger af containere og biler og stenkast mod politiet.”

Jacob Mollerup er så berøringsangst, at han kalder kriminelle muslimer for “andre”.

Men hvem er denne Jacob Mollerup?

Han har arbejdet som ‘seernes redaktør’ i Danmarks Radio i en 10-årig periode. Her skulle Jacob Mollerup vurdere seernes og lytternes mange klager over DR. Det siger sig selv, at de fleste klager blev arkiveret i en skraldespand i Danmarks Radio.

Jacob Mollerup har en rød fortid som fuldblods og aktiv kommunist. Han har været medlem af DKP – Danmarks Kommunistiske Parti

Desuden har Mollerup været ansat som journalist på den kommunistiske avis Land og Folk. Land og Folk blev udgivet af det danske kommunistparti.

Jacob Mollerup har undervist på Marxistisk Oplysningsforbund MOF. Det var en kommunistskole med flere afdelinger i Danmark, og formålet var at uddanne danskerne i kommunisme og marxisme.

Jacob Mollerup har også undervist i det kommunistiske diktatur DDR – det tidligere Østtyskland. Her underviste han kommende journalister på en skole i Rostock. Skolen var ledet af det østtyske kommunistparti, der stod bag drab og forfølgelse af borgerne i DDR.

Alligevel er det Jacob Mollerup, der kalder Rasmus Paludan for “hadprædikant” og forsøger at få danske medier til at undgå islamkritiske holdninger.

Jacob Mollerup er som tidligere DR-medarbejder og kommunist dybt uenig i Paludans politik. Jacob Mollerup ønsker mere kaos og muslimsk indvandring i Danmark.

Hvem er “hadprædikant” i Danmark? Forskere anslår, at ideologien kommunisme har kostet over 100 millioner mennesker livet over hele verden. Den dag i dag er kommunismen grundlag i flere lande. Til sammenligning har nazimen kostet 25 millioner mennesker livet.

ANNONSE

Det er denne kommunistiske ideologi, som Jacob Mollerup har ønsket at udbrede gennem sit virke som journalist og underviser.

Se også
Radio24syv lod kriminel islamist bortforklare angreb på studentervogne

Venstrefløjsracismens #AldrigDinSkyld: Det blev for meget i søndags, men… det er Paludans ansvar

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet