Tavle

Han er en ulidelig politisk korrekt vært på Radio24syv, men langt bedre på skrift, når emnet er integration og Islam. Hvor den (hvide) danske venstrefløj læser alt ind i en polariseret debat, så har folk som Lars Aslan Rasmussen og Nima Zamani en lidt mere overordnet tilgang. Debatten om Islam er ikke bare et ideologisk rollespil. Radio24syv-vært Nima Zamani kommenterer i Ekstra Bladet – ‘En skamplet i danmarkshistorien’.

“Den 14. april 2019 er en skamplet i danmarkshistorien. I hjertet af København blev der kæmpet for alt dét, mine forældre flygtede fra i begyndelsen af 80erne.

På den ene side foregiver de at elske koranen så meget, at de raserer en bydel på grund af én islamofobisk person. På den anden side bryder de dagligt koranens grundlæggende regler ved at drikke alkohol og ryge hash.

Hykleriet gjorde sig også gældende for de forkælede autonome, der tilsluttede sig den voldelige gruppe af selvudråbte muslimer. De aner ikke, hvor privilegerede de er. De har, modsat mine forældre, aldrig skullet kæmpe for ytringsfrihed. De har fået den foræret. ..

En eller flere personer blev i øvrigt spottet iført sorte hættetrøjer med det officielle IS-logo. De kunne lige så vel have iført sig en SS-uniform med hagekors rundt om venstre arm.

Det burde enhver tage afstand fra. Også dem nede i queer-kollektivet, der normalt stemmer på disse evigt berøringsangste halalhippier. Det er meget muligt, at Skipper og Stampe påstår at være LGBT-rettighedernes sande forkæmpere. Men det er fis i en hornlygte. De tør jo ikke kritisere gruppen af voldsparate, muslimske indvandrere, der chikanerer seksuelle minoriteter i samme bydel, som de satte ild til.

 

ANNONSE