Tavle

Den hadske kulturelite i København går nu amok i injurier og falske udsagn.

“Det er Ramus Paludan, der er den kriminelle i den her sag,” erklærer Anne Linnets søn på de sociale medier.

Xander Linnet er søn af den kendte lesbiske sangerinde og kommer med den vanvittige anklage i slipstrømmen på de muslimske uroligheder på Nørrebro og i Storkøbenhavn i dagene efter søndag 14. april.

Den hidsige musikersøn fortsætter sit angreb på Rasmus Paludan: “Han skal i fængsel. Og når han har afsonet, skal han få sig et arbejde.”

Rasmus Paludan ernærer sig som advokat. Xander Linnet har blandt andet været dommer i tv-programmet ‘Voice’. Det sendes på den statsejede tv-station TV 2.

Anne Linnets islamglade søn frikender alle de stenkastende indvandrere, der har sat Nørrebro i bål og brand.

Kultureliten er kendt for at omfavne ideologien islam, fordi kunstnere i Danmark ofte tilhører den ekstreme politiske venstrefløj.

Xander Linnet bor dog i den mere ‘pæne’ og ‘fashionable’ del af Nørrebro – et stykke væk fra gadekampene. Lige præcis der, hvor Xander Linnet bor, er der ikke så meget muslimsk indvandring. Den gider han nok ikke at have tæt på sin private bolig. Kultureliten finder oftest multikultur lidt belastende i praksis.

Xander Linnets lejlighed på fjerde sal ligger i en gade, der er kendt for sine eksklusive tøjbutikker og ligger i behørig afstand fra Blågårds Plads, hvor urolighederne bølger frem og tilbage.

ANNONSE

De rige forstår at beskytte sig selv og have de ‘rigtige meninger’.

Allah er stor i familien Linnet.

Se også 12 TIMER I PLAYGROUND DANIMARKISTAN

ANNONSE