Tavle

Jeg har tidligere blogget om den omfattende hærværk på nye kommunale bygninger på Karen Blixens Boulevard i Brabrand, og det er selvfølgelig en uafsluttet proces. Fra JP Aarhus – Endnu en gang er ruder blevet smadret i Gellerups nybyggeri.

“Det nye Aarhus Kollegiet og Brabrand Boligforenings kommende domicil i den nordlige ende af Karen Blixens Boulevard blev i september udsat for hærværk. I to separate tilfælde har ukendte gerningsmænd smadret en lang række ruder ud mod boulevarden. …

‘De fire unge drenge kom kørende på to scootere, og så gik de ellers i gang med en rudeknuser fra en bus. En beboer i kollegiet løb ud, og så stak de af,’ siger Klaus Møller.

Hærværket mod Brabrand Boligforenings kommende domicil skete omkring kl. 1 den 13. september. Aarhus Vest Politi har ikke oplysninger om, hvor mange ruder der denne gang blev smadret. …

‘… det er ærgerligt, at ruder bliver knust. Det er nye bygninger, som skal forskønne området, og alligevel er der nogen, der ødelægger det. Det er en mærkelig mentalitet,’ siger han.”

ANNONSE