Nyt

Det hører med til sammenhængen at Bwayla Sørensen selv er aktivist. Hun  deler også ud karakteristikker i flæng.

Østre Landsret stadfæstede i dag dommen på to ugers betinget fængsel til Rasmus Paludan for udtalelser han kom med om blandt anden den sorte “aktivist” Bwayla Sørensen.

Paludan havde i en video på YouTube omtalt udviklingen i Sydafrika:

»Det er klart, at der efter 20 år, hvor der ikke har været apartheid, dér er det jo kun blevet dårligere og dårligere for langt de fleste negere i Sydafrika. Og hvem skal man så give skylden for det?« spurgte Paludan og svarede:

»Ja, når man som Bwayla Sørensen og som de fleste negere i Sydafrika ikke er begavede nok til at kunne se, hvordan tingene rent faktisk forholder sig, så er det meget nemmere kun at se i sort/hvid, og som sagt give skylden til de hvide,« sagde Rasmus Paludan, som mente, at partiet ANC kuldsejlede nationen.

Paludan er dømt efter Straffelovens paragraf 266 b, den såkaldte racismeparagraf. Medierne kan herefter fortsætte at tilføje at han er dømt for racisme hver gang han omtales. Spørgsmålet er om det har den tilsigtede virkning.

»Landsretten finder, at udtalelsen, som Rasmus Paludan er kommet med, naturligt må forstås som de fleste »negere« i Sydafrika, således at tiltalte ikke alene retter sig mod ledelsen i ANC.«

Aktivisten  Bwayla Sørensen jublede over dommen. Hun er leder af Black Lives Matter Danmark.

Bwayla Sørensen var i Østre Landsret, da dommen blev læst op. Hun jublede:

»Rasmus Paludan dukkede op foran mit hjem og svinede mig til. Så afgørelsen er en sejr – for mig, for alle sorte i Danmark og alle vores antiracistiske, hvide allierede.«

Stram Kurs-leder taber racismesag i landsretten: »Rasmus Paludan dukkede op foran mit hjem og svinede mig til«

ANNONSE