Kopierede/fra hoften

Murtaza Al-Shawi, Facebook

Det kræver kun et enkelt menneske, og man kan i sagtens natur ikke udelukke, at noget lignende på sigt kunne finde sted i Danmark. Pro-muslimerne har problematiseret debatten siden 1990’erne, og hvor Norge og Sverige har haft en mere poleret debat, så har de til gengæld oplevet flere terrorangreb. Murtaza Al-Shawi er tidligere talsmand for Imam Ali-moskéen, og har selvfølgelig personlig interesse i at lukke debatten om tidens islamisering. Bemærk den ledsagende grafik hvor terrordrabene i New Zealand, blandt andet tørres af på de tre største partier, Nye Borgerlige, Trykkefrihedsselskabet, Memri og AIPAC (American Israel Public Affairs Committee).

Nogen samtidig med den omtalte opdatering, noterer samme, at Brenton Tarrant i sit manifest ‘hylder’ Trump som en helt. Tarrant nævner faktisk kun Trump en enkelt gang (s. 23). Han forklarer, at han støtter ham som symbol, men bestemt ikke som ‘policy maker and leader’: ‘Dear god no’. Enten så forstår Al-Shawi ikke at læse en simpel tekst, eller også, så får han sit verdensbillede fra de medier han postulerer er islamofobiske.

Sakset fra Facebook.

“Man må kalde en spade for en spade, uanset kritik.
Det er på tide at vi er kritiske med henblik på en konstruktiv og reel debat ifm hvor verden 🌏 generelt, og Danmark specifikt, er på vej hen med denne voksende uretfærdige behandling af muslimer alene på baggrund af deres religion og ikke på ligeværd med andre medmennesker!

Hvor vil racisme spredere som Pia K., Støjberg, M. Henriksen, Søren Espersen, Paludan… hen med deres beskidte kontinuerlige angreb mod danske muslimer? Ønsker de angreb som de i Christchurch?

“Som danske muslimer oplever vi efterhånden, at retorikken er ved at nå Goebbel’ske højder, og den bliver ledt an af vores politikere. Den inspirerer til ondskab. Og ondskab kan inspirere til terror i samfundet.” (Det Islamiske Trossamfund, 15. marts 2019)

“Den retorik, der er i debatten, opildner til mere had. Og det giver mere energi til de folk, der har brug for et skub for at kunne udføre en modbydelig handling som den i New Zealand. Min frygt er, at sådan en terrorhandling også kan ende med at finde sted i Danmark. … Det vil ikke være fair at drage direkte paralleller. Men…(Murtaza Al-Shawi, tidligere talsmand for Imam Ali-moskéen til Berlingske, 16. marts 2019)

Al-Murtaza finder fejl ved samtlige danske partier og medier. Han sier de spreder had. Selv trykker han tommelen op for denne tegning:

ANNONSE