Nyt

Socialforsikringsminister Annika Strandhäll; Foto: Castbox

Ungarn undsiger ikke bare masseindvandring af kulturfremmede, men gør det tilmed politisk legitimt at reproducere sig selv. Det er selvfølgelig problematisk for kulturelle flagellanter, der har fået den illusion at verden bliver et bedre sted, hvis den kristne hvide mand gradvist forsvinder. Det ‘minder om 1930’erne’, skrev en yndig svensk minister til sine følgere på et socialt medie. Citeret fra DR.dk – Sverige langer ud efter Ungarn: Jeres politik minder om 1930’erne.

“En diplomatisk krise udspiller sig netop nu mellem Sverige og Ungarn.

Det sker, efter Sveriges socialforsikringsminister Annika Strandhäll i et tweet kalder Ungarns premierminister Viktor Orban for en ‘højrepopulist’ fra 1930’erne.

Tweetet kom, efter at den ungarsksterke leder den 10. februar foreslog at komme befolkningsnedgangen til livs ved at fritage landets kvinder fra at betale skat, hvis de føder fire børn – eller flere.

– Der bliver født færre børn i Europa, lød det fra Viktor Orban, der ikke mener, migration er en løsning på problemet, for det ‘er at give op’, lyder det. …

Det fik hurtigt Annika Strandhäll til at angribe Ungarns premierminister på Twitter.

– Det, der sker i Ungarn, er alarmerende. Nu vil Orban have, at der fødes flere ‘ægte’ ungarske børn. Politikken minder om 1930’erne, skriver Annika Strandhäll blandt andet.

ANNONSE