Dag: 16. januar 2019

Uffe Elbæk: -Vi er nødt til at kunne snakke om, at vi er i en situation, hvor det ekstreme bliver det normale. Hvor det, vi havde troet, vi aldrig kunne tolerere, pludseligt er bredt tolereret. Eksempelvis at sende medmennesker ud på en øde ø.

Les Mer...

Edvard Munch (1863-1944) Olje på papp, 21 x 26,5 cm, Munch-muséet, Oslo. Dette bildet sies å være unge Edvards første bestillingsoppdrag, og godtgjørelsen var en stor kopp kakao og en skissebok, i følge hans egen beretning. Det er vanskelig å finne opplysninger om hva frøknene Munch het, og om familierelasjonene til Edvard. (Det nevnes også […]

Les Mer...

I dag vil jeg begynde med at introducere et nyt begreb: koranofobi. Det betegner en sygelig frygt for at nærme sig Koranen. Lidelsen er særlig udbredt blandt vestlige journalister og mediefolk. De tør ikke åbne Sandhedens bog af rædsel for at opdage, at de har levet på en løgn.

Les Mer...

EN ANDEN DEBAT med en kvindelig muslim, sagde hun på et tidspunkt: ”Jeg vil godt opfordre jer kristne til ikke at tale så meget om arvesynd, forsoning og treenighed. Hold dog op med det! Det har jo ingen praktisk betydning. Så kan vi meget bedre tale sammen”. Jeg svarede: ”Ja, for så er vi jo […]

Les Mer...

I en antiterroroperation som er gennemført i Barcelona og Igualada tirsdag, har politiet i den autonome spanske region Catalonien, Mossos d’Esquadra, arresteret fem medlemmer af en jihadistgruppe og tolv andre personer, som er mistænkt for økonomisk kriminalitet.

Les Mer...