Kommentar

Hvis du fører krig mod Donald Trump så vil du heller ikke Danmark. Den systematiske fordrejning af hvad Trump står for, er et udtryk for at medierne og politikerne heller ikke vil Danmark. De er antinationale.

Det er et træk der går igen i alle de vesteuropæiske lande: Krigen mod Donald Trump. Uden mediernes opbakning, den konstante propaganda, ville eliten ikke have haft held med at holde krigen i gang.

Krigen kamuflerer, at der ikke er særlig stor forskel på Uffe Elbæk og Lars Løkke i det mest afgørende af alle spørgsmål: Åbne grænser og fri bevægelighed af mennesker.

I USA vil Donald Trumps sætte hårdt mod hårdt: No Wall No Deal.

Det tror Demokraterne ikke helt på. De er beruset af deres nye flertal i Repræsentanternes Hus og tror de vil kunne tvinge præsidenten i knæ.

Der tager de grundigt fejl.

Trump kommer ikke til at give efter. Han ved at Muren er det vigtigste af de løfter, han gav vælgerne, som ikke er opfyldt. Hvis grænsen i syd bliver stående åben, vil der strømme mennesker ind. I dag 2.000 om dagen.

ANNONSE

Demokrater og liberale medier ønsker at det skal være sådan. De er villig til at ofre alt for at nedkæmpe Donald Trump.

Om nødvendigt vil de ofre USA for at vinde.

Samme politik ser vi i Europa. Den svenske elite vil hellere se Sverige gå under end at Sverigedemokraterne kommer til magten.

Eliten er i løbet af de seneste år blevet radikaliseret. For ti år siden var Demokraterne for en grænsemur.

Europæerne var chokeret over folkevandringen i 2015. Har det ført til nogen ændring af indvandringspolitiken? Nej, ikke i Danmark, ikke i Sverige, ikke i Norge. Bundproppen står åben.

I stedet for at skrue den til igen, forvandler man huset til et svømmebassin.

Det er ved at gå op for folk. De kan ikke længere stole på, at myndighederne vil dem det godt.

Amerikanerne får syn for sagn gennem de såkaldte ”sanctuary laws”, som flere liberale delstater følger, blandt andet Californien. Disse forbyder lokalt politi at udlevere information om illegale indvandrere til det føderale politi.

Derfor kunne Perez Arriaga, en voldsmand med banderelationer og flere domme bag sig, vandre frit omkring i Californien. Da han blev standset af politimanden Ronil Singh, skød han denne ihjel.

Sagen har vagt stor opsigt fordi den illustrerer forskellen på en illegal og en legal indvandrer: Singh var fra Fiji-ørene. Han var modelindvandreren, som tog sprogundervisning for at kunne blive forstået på politiradioen.

Arriaga var det modsatte: En kriminel, som intet normalt samfund ønsker, skal gå fri.

Men det gør de i Californien. ”Policy i sanctuary states” er ”catch and release”: Hvis de illegale gør noget forkert, bliver de anholdt og derpå sat på fri fod igen.

Der har været flere højprofilerede drab, hvor drabsmanden har været udvist fra USA flere gange, men bare er kommet tilbage. Alle husker drabet på Kathryn Steinle, som blev dræbt af José Inez García Zárate på havnen i San Fransisco i juli 2015.

Når en illegal indvandrer dræber en legal indvandrer, der er blevet politimand, illustrerer det tydeligt, hvad det handler om.

Demokraterne ønsker at opløse grænsepolitiet ICE.

Europas Mexico-grænse er i syd, i Middelhavet. Den står åben. Migranterne krydser Den engelske Kanal i små gummibåde. De ved de bliver samlet op. Smuglerne og migranterne spekulerer i europæernes blødsødenhed.

Alle ved at Europa spiller på overtid. Alligevel er danske medier uden undtagelse imod Trump og tuder med ulvene.

Det er det samme, som at være mod Danmark.

Når Lars Løkke forlanger, at indvandrere skal ville Danmark, burde han se sig selv i spejlet. Det samme burde danske journalister og redaktører.

De burde starte med sig selv.

De vil heller ikke Danmark.

 

 

 

ANNONSE