Kommentar

Sylvi som leder af en ny revolution? De billeder, dette fremkalder hos de liberale og venstreorienterede, som mener, at de ejer den franske revolution, får dem til at gå fra koncepterne. Montage: Per Knutsen

Vreden mod den fratrådte norske justitsminister, Sylvi Listhaug, var af en karakter, som vi ellers kun finder i USA mod Donald Trump.

Hvor stammer det fra, at medierne reagerer med et sådant had mod enkelte politikere? Er det frygt, der driver dem? Frygt for at tabe det hele og blive stillet til ansvar for de seneste 50 års politik?

De samme medier og politikere, der taler højt om hadet på højresiden, fråser selv i hadet mod Trump, Listhaug og Inger Støjberg.

Det er en form for selvhad og selvskadelse, som kalder på et nyt vokabularium.

Til efteråret vil Sylvi Listhaug overtage jobbet som næstkommanderende i Fremskridtspartiet. Til foråret går Siv Jensen af som partileder og Listhaug står klar. Da vil der blive en helt anden ballade og turbulens i norsk politik. Listhaug sigter mod at blive statsminister. Medierne ved det, og de vil gøre alt for at ødelægge hende.

ANNONSE

Samtidig er de helt besat af hende. Artikler med Listhaug sælger, men læsersuccesen har en bitter bismag: De ved, at de hjælper hende til at vinde.

Om medierne kan man bruge det engelske udtryk: To shoot one’s mouth off.

Medierne er totalt fikserede på Trump/Listhaug.

De er blevet afhængige af den person, de hader. De forsøger at ødelægge ham/hende, 24/7, men deres besættelse gør, at alt handler om ham/hende.

Tosse-syndromet

I USA kaldes det Trump Derangement Syndrom. Trump-tossesyndromet. Norske medier er bidt af det samme, samtlige. Men intensiteten mangler. Den udløser Sylvi. At en politiker tør stå på en offentlig scene og tale dem imod, gør, at de går fra koncepterne. How dare you! Derfor var de på udkig efter noget, som kan fælde hende.

De husker, at hun ikke lagde sig fladt ned. Derfor ved de, at når hun bliver indsat som først midlertidig og derefter valgt næstkommanderende i FrP, må de gøre det samme som i USA: Mobilisere for at standse hende. Det, som gør dem hysteriske, er Sylvis frygtløshed, og den respons, hun får fra græsrødderne. Det var også det, som gjorde amerikanske medier desperate og fik dem til at miste grebet.

Demokraterne og de liberale medier er som satellitter, der har mistet jordforbindelsen og nu driver rundt ude i verdensrummet.

ICE

De er gået til krig mod grænsepolitiet, ICE, og alle historier bruges til at sværte ICE. Demokraterne og de liberale medier ønsker i ramme alvor at opløse ICE, på samme tid som narkotikaen vælter ind over USA. I fjor døde 70.000 mennesker af en overdosis. Det fik kun lidt omtale.

Men at en mexicaner bliver arrestert af ICE, mens han ledsager sin kone til sygehuset for at få foretaget kejsersnit for at føde deres femte barn, det bliver slået op af alle tv-stationer og liberale aviser: Dette er Trump-USAs sande ansigt – at rive børn ud af mødrenes hænder, eller tage fædrene fra dem.

Mediene var ikke interesserede i at forhøre sig om årsagen til arrestationen. Selv efter, at det kom ud, at Joel Arrona-Lara (35) var eftersøgt af mexicanske myndigheder for drab, holdt medierne ikke op med at forfølge sagen.

New York Times præsterede en opfølgning, hvori oplysningen om, at Arrona-Lara var eftersøgt for drab, blev henvist til femte afsnit:

On Saturday, ICE said in a statement that Mr. Arrona-Lara, a citizen of Mexico, was in the United States illegally. Later, the agency released a second statement saying he was wanted for homicide in his home country. “Mr. Arrona-Lara was brought to ICE’s attention due to an outstanding warrant issued for his arrest in Mexico on homicide charges,” the statement said.

Parret har boet ti år ulovligt i USA. De har fået fire børn på det offentliges regning.

Det synes Demokraterne og de liberale medier er helt OK. Der sættes ikke engang spørgsmålstegn ved det.

De opfører sig bogstavelig talt, som om demokratiet er en selvmordspagt: I Chicago er Obamas tidligere stabschef Rahm Emanuel borgmester. Chicago har drabstal, som minder om Mexicos, særlig blandt sorte. Men fordi det er black on black-vold, reagerer Demokraterne og de liberale medier ikke. Kun hvis en politimand skyder en sort gør de anskrig. Da går de “ballistic”.

Trump holdt i går en tale til ICE-politiet, efter at en af dem var blevet dræbt. Trump bakker dem op 100 procent. Det må den øverste politiske ledelse gøre, hvis politiet skal være effektivt. Det er Sveriges store problem: Sossarna står for en blød linje. Det er med armen omkring skulderen i sofaen, som PST-chef Benedicte Bjørnland sagde om de enlige mindreårige, som flokkedes til Norge i 2015. Sverige tog imod 30.000 på ét år. De har ikke tilstrækkeligt med arme og sofaer.

Hvis disse menneskene skal være troværdige, så skulle de have reageret, da nogle af “børnene” viste sig at være voldsmænd. Men det gjorde de ikke. De har ikke noget svar på kriminaliteten andet end at sige, at den er gået nedad, eller at flere end før anmelder.

Der er noget, som mangler. Når der dukker nogen op, som er ædruelig nok til at sige fra, bliver de hysteriske.

To slående paralleller mellem Trump og Listhaug.

MS13 havde alene i Honduras 34.000 medlemmer i 2001. For at få et begreb om de problemer, USA står overfor med tilstrømningen sydfra: En tredjedel af El Salvadors befolkning er kommet til USA. Med åbne grænser vil USA mere og mere begynde at ligne Mexico. Det er, som om den “liberale” side ønsker at holde døren åben så længe, at der er skabt faktiske forhold, som gør det umuligt at redde demokratiet, som vi kendte det. Ordet “liberal” begynder allerede at få en ildevarslende klang. Foto: Daniel LeClair/Reuters/Scanpix

Trump kaldte MS13-banden for “animals” – dyr. Da rejste minoritetslederen for Demokraterne i Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi, sig og sagde, at det var nedværdigende at tale på den måde om mennesker. Alle mennesker har en sjæl, noget som kræver respekt.

Optagelseskravet for at blive medlem af MS13 er, at du enten har dræbt eller voldtaget nogen.

Da medierne var fulde av overgrebshistorier mod børn, brugte Sylvi Listhaug udtrykket “monstre” om dem. Det udløste samme reaktion: Ingen mennesker er monstre.

Utopisterne tåler ikke at blive konfronteret med hverken virkeligheden eller menneskets natur. De har afskaffet begge dele.

Velkommen til det moderne helvede. For det er, hvad denne politik ender i.

Vi er allerede godt på vej.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

ANNONSE