Kommentar

I løbet af 2018 kastede store skarer af ofte velbjergede danskere sig ud i stadigt mere ekstremistiske holdninger.

Det “pæne” borgerskab i især København bekæmpede forbuddet mod burka og niqab og blev dermed nyttige idioter for islamiske mørkemænd.

Samme elite taler nu forbrydernes sag ved at modsætte sig, at øen Lindholm bliver opbevaringssted for bestialske udvisningsdømte.

Blandt Lindholms kommende beboere finder man mordere, voldtægtsmænd, pædofile og pyromaner. En mand slog sin ekshustru ihjel med en kølle i København og prøvede derpå prøvede at brænde liget af i en skov. Trods udvisningsdommen går den pågældende måske frit rundt blandt os lige nu og her.

Jovist er Lindholm en dyr løsning, men det må man betragte som en dummebøde udstedt af multikultieliten til velfærdssamfundet.

Mediernes fortielser og fortrængninger er taget stærkt til efter opdagelsen 17. december af ligene af Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen. Dagbladet Information har per 2. januar kun omtalt drabene i Marokko to gange.

Nogle kulturradikale vil tilsyneladende censurere det eneste dagblad, som for alvor har beskrevet de islamisk inspirerede drab. Twitter-profilen @maarceliine opnåede 260 likes, da hun 21. december ønskede en “aldeles skrækkelig jul til den sensationsliderlige BT-redaktion”.

ANNONSE

Ufortalt i mange medier er, at de sørgende familier blev overfaldet på Facebook. De døde blev hånet, og en autentisk drabsvideo blev slået op. Meningen var tilsyneladende at lokke de pårørende til at se, hvordan deres kære fik hovedet skåret af.

Hvis disse Facebook-opslag er falske og skabt for at stille islam i et dårligt lys, bør PET sige det ligeud. I modsat fald bør de ansvarlige ekstremister retsforfølges hårdt og om muligt udvises af Danmark. At understøtte terror er ulovligt. PET skylder danskerne en redegørelse.

Ufortalt i langt de fleste medier er også, at Jespersens pårørende drog fra Grindsted til København for at holde mindehøjtidelighed på Rådhuspladsen. Her stod de åbenbart nærmest mutters alene, mens glade mennesker gik forbi.

“Den måde, hun er død på, gør, at sorgen er endnu større. Så jeg har brug for, at andre støtter op om det,” sagde Jespersens stakkels mor til BT 26.12.

Familiens skæbne står i hjerteskærende kontrast til lignende terror-begivenheder. Efter BT’s artikel var der mindre mindehøjtideligheder, men de deraf følgende glansbilleder i DR Nyheder kunne ikke dække over, at en del selvgode danskere i virkeligheden kun rummer gold og selektiv godhed.

Vi bør holde et minuts stilhed landet over i sympati med ofrene og deres pårørende, men det sker desværre næppe. For da det virkelig gjaldt, og danskerne burde have stået sammen, løb multikultieliten tør for empati, medfølelse og næstekærlighed.

Dødsofrene var smilende og livsglade unge nordiske kvinder – Jespersen en ung blond pige som taget lige ud af den danske sang.

Det er som bekendt netop denne sangskat, som en krænket indvandrer prøvede at undertrykke på CBS i København, hvilket nød en vis imødekommenhed fra læreanstaltens side.

Må 2019 derfor blive oprydningens og omtankens år.

Først og sidst vil jeg sende en tanke til de to myrdede kvinder og deres pårørende og venner. Må de overlevendes evige sorg og savn en dag i fremtiden finde et leje, hvor de selv får mulighed for at leve livet.

ANNONSE