Kopierede/fra hoften

14 personer er blevet sigtet for at dele en video, der angiveligt viser halshugningen af en af de to kvinder (danske Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland fra Norge), der fik skåret hovedet af, da de var på ferie i Marokko. 12 af personerne er efter det oplyste sigtet for at have krænket privatlivets fred. Heriblandt debattøren Maj-Britt Krittenstein. Mens to personer er sigtet for med deres deling at “billige terror”.

Men som Syrienblog skriver, førte det ikke til sigtelse, da det danske statsmedie Ekstra Bladet (ved journalist Troels Trier) i 2011 (26. oktober), publicerede en artikel med tilhørende eksplicit foto, hvor avisen linkede til en hjemmeside, hvor man kunne se en video af Libyens detroniserede leder Gaddafi, der blev mishandlet og “fik stukket pind op i anus”, som det fremgår af Ekstra Bladets rubrik.

Ekstra Bladets journalist Troels Trier, der altså ikke blev sigtet, er i dag spindoktor for Socialdemokratiet.

(PS: Det er mig, der har sløret fotografiet – ikke Ekstra Bladet)

Syrienblog kan læses her.

Mere om anholdelsen af Maj-Britt Krittenstein her.

Se også
Vincent Morris – hele historien: Svindler, konkurskonge og jurastuderende med hang til politianmeldelser

ANNONSE