Nyt

Danmarks udenrigsminister gik lige efter Julen amok på sin private Facebookprofil og skrev en del om indvandring og globalisering. Ifølge Anders Samuelsen spiste danskerne før grød og frikadeller og sked i baggården fordi der ikke var toilet.

“Tænk: Engang levede vi i dette land stort set af grød, brød og frikadeller. Det er såmænd også lækkert. Bare ikke HELE tiden.
Men så kom globaliseringen og med den kom også en masse positive og givende indvandrere og med dem inspiration – og også lækker ny, spændende og eksotisk mad”

Fulgt op med en perle som denne:

“Anders Samuelsen Så du er nået så langt ud at du savner tiden med brune vægge, hessiantapet og lokum i gården. Jamen tillykke med det.”

Tråden er i sig selv en ren parodi hvor det fremstår som landets udenrigsminister kører helt op i et rødt felt og udstiller en bemærkelsesværdig mangel på historisk viden og ringeagt for helt almindelige mennesker der åbenbart levede af grød og frikadelle og derefter sked i baggården.

Coop har iøvrigt her en oversigt med Mormormad og så har Danmark iøvrigt i over flere hundrede år været en søfartsnation med handel som drivende økonomisk kraft.

Tråden kan læses her:

Anders Samuelsen – Privat

ANNONSE