Hovederne på bloggen

“Anders Samuelsen siger god for overvågning af Iben Thranholm. Hun skal på en EU-liste, fordi hun mener noget andet end EU og Anders Samuelsen. Og det skal Iben Thranholm, fordi hun ifølge Anders Samuelsen taler om vestens moralske kollaps, som så igen skulle være “Kremls narrativ”. En vurdering i en artikel er med andre ord nok til at komme på en liste.”

Morten Uhrskov er rystet over udenrigsminister Anders Samuelsens svar til Marie Krarup, hvor han bifalder at Iben Tranholm bliver overvåget på baggrund af et indlæg. Overvågning af folk på grund af deres holdning hører til i totalitære stater, og når Anders Samuelsen kan billige at Iben Thranholm sættes på en overvågningsliste – så har han diskvalificeret sig selv som Danmarks udenrigsminister. Læs Uhrskovs indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9287517/er-anders-samuelsen-inspireret-af-totalitaere-regimer/

ANNONSE

Ét svar til “Er Anders Samuelsen inspireret af totalitære regimer?”

 1. KnudMadsen siger:

  Nu har jeg læst og hørt om dette tiltag flere steder, og må gå ud fra, at oplysningen er faktatjekket.
  De første gange jeg hørte om beslutningen, slog jeg det hen som fake news, som er så moderne for tiden. Men ak, det er åbenbart rigtigt, at det forholder sig så inderligt tåbeligt.
  Det lille fjols bliver da mere og mere tåbelig, politisk korrekt og latterlig. Når først denne beslutning siver ind hos befolkningen, kan det kun betyde, at vælgerne får øjnene op for, at LA = RV. Føj for helvede.
  Det er jo helt ud i skoven, at sætte denne pæne og kultiverede dame på den liste.
  Får man i øvrigt besked på, når og hvis man sættes på overvågningslisten??

Mest læst

Sådan bryder islam sammen

Russerne flygter fra Putin

Jyske oplysninger om USA